Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2014
 
Tekst & foto © Pausefiskeren.dk
- hvor ikke andet er nævnt!

På tur med Pausefiskeren 2014

Fiskofil drama-dokumentar fra Pausefiskerens ekspeditioner i det Herrens År 2014
 

 
 
Klik på foto for at se det større - herefter klik på pilene for at se fortløbende galleri!
 
 
 
 
prop
02.01.2014 - Oxriver

Mon ikke man skulle starte lidt stille og roligt med lystfiskeråret 2014 og drive et par dovne runder med ultralight-grejet ved de hjemmegravede å-slynger udenfor No ved Oxriver? Og Pausefiskeren begyndte virkeligt sløvt med sine angleriske aktiviteter i den nye sæson! Funktionsfejl på det ellers udmærkede grej eller fummefingerhed - kombineret med en overraskende dårlig kondition i henhold til en lang juleferie - hjalp ikke med at gøre årets første tur til en fiskemæssig succes! Det bliver op af bakke? Der må stadig undres over oplevelsen, hvor den lille wobler sad fast i et "Bodil"-omblæst grantræ, der lå med toppen i åløbet ved "1000-grams-svinget". Jeg lagde stangen på stien, gik hele vejen tilbage over "åen", gennem skoven og op af flere på hinanden følgende skrænter, kravlede ud og fik wobleren fri, kastede den ud i vandløbet - og skyndte mig tilbage. Kun for at finde ... ingenting! Væk var fiskestang og hjul! Havde en skummel turist-fisker nuppet grejet? Havde en stor regnbueørred hugget på den fritsvømmende wobler og trukket det hele i vandet? Heldigvis var wobleren flydende - så i det tiltagende mørke kunne jeg vandrende ud i vandløbet ane snøren og trække det hele ind. På vejen op på det tørre mærkede Pausefiskeren så også lige, at de fine waist-waders nok er lidt utætte midt på højre ben ...
prop
16.01.2014 - Hover Å - Zone 1
 
Sæson-premiere ved Hover Å! Pausefiskeren trodsede hård vind fra sydøst, 3 graders "varme" og truende bygeskyer - for der var jo å-premiere ved "hjemmevandet". Som på de fleste kolde å-dage var det ormen, der var valgt til at udfordre fedtfinnerne i den vestjyske perle. Det passede jo fint at vandre opstrøms for derefter at kunne drifte sammen med flåddet ned mod broerne igen - med den olme vind behørigt i ryggen. Vandføringen gjorde fiskeriet vanskeligt - det var en udfordring at holde flåd med derunder dinglende agn i den ønskede bane - og hastighed! Men nedstrøms jernbanebroen blev det en kende nemmere - og årets første hugvillige fisk - blev misset på det skammeligste! Synet af en hidsigt drejende hvid bug efter et kort ryk i linen gav dog hjertevarme og håb! 10 meter længere nedstrøms er den gal igen - en drilsk dans med flåddet - og så ingenting. Indspinning og et drev mere helt inde ved brinken. Resolut tager en herlig bækørred ormen - og giver Pausefiskeren 34 cm "guld" til en vel ok sæsonstart ved åen!
pausefisker prop
02.03.2014 - Limfjorden

Havørred-jagten er gået ind! Ringkøbing og Omegns Sportsfiskerforening har gennem mange år arrangeret klubture til kysten - og endeligt fik Pausefiskeren tid til at få sneget sig med! Ja, det er jo nok mellem 10 og 15 år siden de havvandrende ørreder blev efterstræbt målrettet på den danske kyst af denne sides webredaktør, men man bliver vel ikke for gammel til at blive fristet af noget "nyt"? Dagens tur gik til Lovns Bredning og Lundø - hvor garvede fluefiskere og vedholdende spinnefiskere i en 5-6 timer lokkede og provokerede med alskens former, farver, hastigheder og teknik. Dog ikke til megen opmuntring i forhold til oplevelser med sølvskællede fedtfinner! Sørensen kastede alligevel et sidste kast med "Pattegrisen", da de andre 4 var ved at forlade vandet ... og han reddede dermed selskabets ære med en fin og velfightende havørred lige under målet! Tak til ROS for en rigtig fin dag - der måske inspirerede Pausefiskeren til at trimme fluegrejet til kysten?
pausefisker prop
22.03.2014 - Skyggehale Put'n Take

Pausefiskeren træder ind i Klubmesterskabet i Lystfiskerklubben Bundbids 2014-sæson med forårsfornemmelser, "fiskefingre" og 44 point! Tur 2 i mesterskabet blev fisket i det midtjyske og for første gang ved et besøg i Skyggehale. Mens de fleste Bundbid'ere rykker mere eller mindre aktivt rundt med hvide gummidyr og de fleste kroger "standard-regnbuer" på ca. 44 cm ... trækker Pausefiskeren til sidst igen UL-kortet og sniger sig rundt i blæsevejret med 5 fods Beastmaster, Stradic 1000 og SavageGear mini-woblere. Efter at have hjulpet en tilpas tilfreds Martin med at nette dagens vinderfisk (73 cm!) lusker jeg over i den anden sø - hvor en glubsk regnbueørred i 5-6 kast forfølger den orange agn - rutsjer ind med bugen i sandet foran min støvlesnude og hugger kontant på wobleren i 10-12 cm vandstand! Plask og fight med spring ud af vandet! Frækt!
prop
10.04.2014 - Vonåen
 
Rør-ende! Ja, om ikke andet var der da gang i rørhøgens graciøse jagt over rørskoven og rørdrummen sendte periodisk sin dybe bas ud over "kanalen" derude mellem de 2 fjorde. Dagens sidste næsten-varmende solstråler ramte lige på "turist-pladsen" ved én af broerne over åen, da Pausefiskeren valgte at bruge det sidste af bryllupsdagen på at testfiske lidt blandet gummi-halløj i bølgen brun. Til trods for stor tiltro til både "nyopdaget" teknik og nyindkøbt grej ... skete der absolut intet, der kunne komme til at lugte af fisk! Men håbet er stadig sortstribet!
pauseprop
16.04.2014 - Stadil Fjord

Alle store vestjyske fiskeprofiler drog i dag afsted til den længe ventede Laksepremiere ... så Pausefiskeren valgte selvfølgelig at fortsætte sin uendelige jagt på en aborre over 30 cm!
pausefiskerens prop
19.04.2014 - Sneum Å
 
En lettere forsinket å-premiere i de "store" vestjyske lakse-åer sammen med Lystfiskerklubben Bundbid. Den 3. klubmesterskabstur i denne sæson havde  overskriften "Valgfri å" og Pausefiskeren valgte det gamle "hjemmevand" fra Esbjerg-tiden, hvor Sneum Å var scenen for de første erfaringer med fiskeriet i strømvand. Sammen med Rullesten og Rustfri blev dagens største fangst landet lige omkring et af de mest produktive sving ved Ålbæk - nemlig søsters velsmurte madpakker! 
prop
28.04.2014 - Nebel Sø Put and Take

Klubaften i Lystfiskerklubben Bundbid er igen rykket udenfor - og ikke kun fordi klubben pt. ikke har et fast klublokale! Pausefiskeren brugte igen de 2 timer mellem Carsten Fluemands velgrillede pølser og klubaftenens planlægning af kommende ture med lette øvelser med fluegrejet - igen uden synderligt held - men måske med en smule længere kast?
pause prop
01.05.2014 - Karlsgårde Sø m. Deluxen
 
Jomfru-sejlads med det gode fartøj "Deluxen" - ejet af det stolte Jolle-laug "Den Storbarmede Havfrues sidste Ære"! Jollen er en Örnvik 410 - og den skal bære mange store forventninger! I første omgang altså en forårstur på Karlsgårde Sø: Rustfri & Pausefiskeren til geddepremiere på det tidligere sagnomspundne storfanger-vand!
pauseprop
03.05.2014 - On The Rocks ved Nyborg

4. klubmesterskabstur i år - Bundbid holder traditionelt fast ved den første lørdag i maj til en tur til klipperne ved Storebæltsbroen - for det er jo her på dette tidspunkt, at der kommer massive mængder af "the horny" hornfisk, ikke???
prop
17.05.2014 - Børsmose Strand

Bundbid inviterer igen til jagt på de stormundede, flade rovfisk på badestranden!  På klubmesterskabets 5. tur må det snart være på sin plads, at Pausefiskeren får kroget den legendariske pighvar. Eller skal der mere end 4 forgæves forsøg ved Vesterhavet til?
prop
26.05.2014 - Nebel Sø Put and Take

En smuk - vejrmæssigt set - klubaften for Lystfiskerklubben Bundbid med én regnbueørred (Igen til et nyt medlem - det går over, når man bliver "rutineret" Bundbid'er!). Pausefiskerens højdepunkt var en næsten sensuel passage af 2 utroligt store, utroligt smukke karper lige under spinnestangens topøje. Majestætisk rolige - og noget, der skabte drømme. Pausefiskeren skal nemligt snart finde det gamle medegrej frem ...
pause prop
29. + 30.05.2014 - Den Gamle Grusgrav by Night 
 
Tålmodig ventetid var overstået! Pausefiskeren var - efter lettere pression? - blevet inviteret på medefiskeri i det østjyske af Kasper - bedre kendt i skællede kredse som "Hr. FiskeFoto.dk". Han havde i længe lokket med fine beretninger om suder! Det er jo over 20 år siden, denne sides redaktør havde haft sådan en skønhed på krogen! Tinca tinca - doktorfisken - kunne nu blive et opnåeligt bytte? Det ville uden tvivl blive et hyggeligt top-møde, når redaktørerne fra FiskeFoto.dk og Pausefiskeren.dk skulle krydse klinger i natten.
 
Inden afrejsen skulle både de gamle medestænger støves af - linediameteren nedjusteres - nye kroge i str. 6-12 indkøbes - kompostorm og majs klargøres - batterier tjekkes i både pandelampe og bidmelder ... og ikke mindst: Duftstofferne skulle findes i den gamle kommode på Æ' Pralstow, bagerst i den nederste skuffe. TuttiFrutti og Scopex - gode sager fra Pausefiskerens brasen- og karussejagt i 90'erne!
prop
08.06.2014 - Lillebælt m. Deluxen
 
Om Pinsesolen ville danse over Lillebælt var sådan set underordnet! For Rustfri havde en plan: Første rigtige test af Jolle-laugets "Deluxen" med påhængsmotoren in action i de salte bølger ud for Middelfart! Vejrudsigten var i løbet af natten gået fra skyfrit til overskyet med byger - men regnbygerne på vej østpå kunne ikke tage det gode humør fra dagens skipper Rustfri - og letmatros Pausefiskeren. Det kunne den sørgelige melding fra Middelfarts orme-pusher så heller ikke - selvom hans "Sandorm udsolgt!" gav lidt nervøse trækninger! Regnorm blev skiftet ind som alternativ - suppleret med de i forvejen pakkede nød-agn skalrejer og gummiorm med smag! Og tobis til de store flade var også med! Det skulle sgu' nok blive en fin dag på bæltet alligevel!
prop
30.06.2014 - Nebel Sø Put and Take
 
En bred ryg dukkede op lige under stangspidsen, da den lille aborre-efterligning steg mod overfladen ... pr. refleks: spinstop ... og lige som fisken drejede rundt og huggede, opdagede Pausefiskeren, at det ikke var en tyk regnbueørred ... men en 60 cm gedde! Shit, det kunne ikke gå godt med den ca. 4 cm lange gummifisk og en 0,20 mm line! 3 udløb ... og pling ... svømmede den sure røver afsted med en lille læbepiercing! 
Det blev så anledningen til at resten af klubaftenen i Lystfiskerklubben Bundbid for denne sides redaktør blev til autoriseret pausefiskeri med flåd og orm (absolut ingen skjulte hensigter med jagt på fiskesøens suder og karper ...). En cruisende fisk blev opdaget ved indløbet til Store Sø ... og efter et par smånusserier og drillende skubben til ormen ... lykkedes det kort før kaffetid at kroge en rigtig flot bækørred på 41 gyldne centimeter.
proppen
06.07.2014 - Hover Å - Zone 1
 
Det var en and! Ja, altså i første omgang en moskusand! Og en ganske rolig og hyggelig fætter af slagsen! Men også Pausefiskerens forudsigelser om den lille å som brusende strøm efter weekendens nedbør - hvor en tung regnorm fisket i høller og sving ville lokke store fedtfinner til hug - var en "and"!
Den fortsat lavvandede sommer-å drev uhyggeligt roligt mod fjorden - omgivet af uhyggeligt høje græsser og urter! Pausefiskeren måler på den anden side af 190 cm - og følte sig flere gange klaustrofobisk lukket inde i "junglen" (Machete som standard sommer-å-udrustning?). Det var uger - eller måneder? - siden nogle medfiskere havde plantet deres mudrede støvlespidser på disse brinker opstrøms jernbanebroen!
På vej tilbage til bilen (efter en håndfuld håbløse hug og en springfyr af bækørred'sk oprindelse - 3 fantastiske spring af en fisk på ca. 25 cm efter tilslaget) koncentrerede jeg mig om at komme helskindet ned fra jernbanediget - men blev forstyrret af et vildt og højlydt plask nedstrøms broen - og nåede lige at se en skummende bølge ind mod modsatte bred omkring 50 meter fra mig. "Hvis det er en fisk ... er jeg ikke sikker på, at jeg vil fiske denne strækning færdig ...", nåede jeg at tænke! Heldigvis blev skumsprøjtet i den tiltagende skumring forklaret med et tydeligt spor på begge sider af åen - et rådyr havde nok bare knap så graciøst fejlberegnet sin springstyrke - eller afstanden - og maveplasket sig ind i aftenstemningen!
Lige kort før dyresporet forsvandt flåddet for sidste gang denne aften - en smuk 18-20 cm livsglad bækørred hang fast i ormen og krogen - og kunne hurtigt med 2-3 slag med halen frigøre sig fra Pausefiskerens våde favntag og forventede fotosession: Intet foto - ingen fangst? Til gengæld dog et vådt ærme!
 
Proppen
10.07.2014 - Vonåen
 
Sol, sommer ... aborrefiskeri! Østenvinden burde jo egentlig nok friste Pausefiskeren til et sats efter makrel ved molerne i Hvide Sande - men charmen ved at der blot er 4-5 minutter til lidt mulig aborre-hygge - og at der var nye jomfruelige gummidyr i Pausefiskerens grejkasse - resulterede i, at snøren endte i den dejlige kanal mellem de 2 fjorde!
proppen
17.07.2014 - Oxriver
 
Pausefiskeren havde indkaldt svigersønnen til den årlige Boot Camp inden det forestående feriefiskeri. Var grej-kendskab og motorik ok? Der var pres på Pausefiskerens guide-evner, for den unge Engelsbak manglede stadig en fisk på CV'et ...
proppen
26.07.2014 - Kysten v. Protaras (Cypern)
 
Sommerferiefiskeriet burde i år have givet Pausefiskeren den første Middelhavsfisk i 3. forsøg! Vi så masser af mere eller mindre farvestrålende skællede væsner, nå vi "dykkede" rundt ved de små "rev" ved badestrandene - fisk mellem 4 og 40 cm - men hænge fast i Pausefiskerens eller svigersønnens skarpe kroge, ville de ikke! (Og igen var nærigheden for stor til at give 45-50 euro for en 3 timers morgentur, hvor man pr. båd med op til 9 medfiskere MÅSKE kom i nærheden af en stime mindre tun - og MÅSKE var heldig at komme til stangen ved hug!).
prop
23.08.2014 - Sneum Å
 
Klubmesterskabet i Lystfiskerklubben Bundbid havde igen selskab af Pausefiskeren - lokket af herlige Sneum Å, hvor Pausefiskeren gik de første mange hundrede å-kilometer i sin lystfiskerkarriere (... tilbage i sort-hvid-tider?).
De sidste 2-3 ugers massive regnbyger fik håbet om en habil bifangst af havørred eller laks til at vokse. Men vejret modtog os ved ankomsten til åen med lårfede stråler af regnvand og ruskende vindstød - og lysten ved lystfiskeriet blev lige sænket en 5-10 grader! 
Humøret steg dog gevaldigt da Pausefiskerens Corolla under parkeringsmanøvren "blev skyllet i grøften" og de atletiske Bundbid'ere måtte skubbe ham op igen!
Lad mig afsløre med det samme ... til trods for tilstedeværelsen af pænt mange fedtfinner i åen (skumsprøjtende individer, brune rygge på træk, en kroget laks ved "Godset" m.m.) kunne klubmesterskabsafdelingen ikke byde på en eneste prægtig laksefisk ved indvejningen! 
Til gengæld fik vi lov til at hvile sjælen i godt selskab på en fantastisk sensommerdag i Danmark! Det er vel også en slags fangst?
prop
04.09.2014 - Limfjorden
 
"Western Wetlands Guideservice" slår til igen - Nico fra Schweiz forsøger sig endnu en gang med Pausefiskeren som den "lokalkendte" "ekspert" i skællede oplevelser! Sidste år blev det til et par små-ørreder ved Hover Å - nu skulle der salte oplevelser til!
prop
06.09.2014 - Alslev Fiskesø
 
Pausefiskeren var blevet indkaldt til den herlige fiskekonkurrence "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup 2014" - og det var ikke kun de seneste 2 års sejre med retten til at kalde sig "Fiskekongen XVI" og "Fiskekongen XVII" - der trykkede denne sides webredaktør! Varmen var tæt på træls - og regnbueørrederne i Alslev Fiskesø virkede lige lovlig dovne! Sammen med de 3 øvrige lystige fiskebrødre - Turisten, Flinkfiskeren og Fynboen - kunne man dog sagtens holde humøret højt og sætte liv i den venskabelige konkurrence, der i år blev afholdt for 19. gang.
prop
09.09.2014 - Hover Å - Zone 1
 
Meldingen løb som en steppebrand ... weekendens voldsomme vejrlig med regionale skybrud havde rusket godt i den lille Hover Å ... og i Bratbjerg Dambrugs bassiner! Resultatet var langt over 60 tons undslupne regnbueørreder mellem 1,5 og 3+ kg. Pausefiskeren nåede med sædvanlig timing først efter aftensmaden derud til frontlinien - og mødte alt fra storsmilende børn, der fangede deres første/største fisk, til fladfiskegarn-sættende middelaldrende herrer, der kom vandrende fra den oversvømmede mark opstrøms broen og lød som om de var på vej til fiskeauktion! Sørensen - bestyrelseskollegaen fra ROS - stod venligt og hilste med et "Her er der fangstgaranti!". Pausefiskeren krogede til sit held en rigtig fin regnbueørred i 3. kast - under Heebro, hvor Sørensen stod! 54 cm og 2400 g velfightende fedtfinne viste, at der stadig var fisk derude selv om aftenen var fremskredet (Og da Sørensen kort efter dette sagde farvel - han skulle hjem og rense et to-cifret antal regnbuer - er der jo ingen grund til at afsløre, at Pausefiskeren kun nåede at kroge en enkelt fisk mere, inden mørket faldt på, og åen - til trods for de store mængder regnbueørreder på flugt - blev helt rolig). 
Mon ikke det snart bliver tid til at hjælpe de naturligt hjemhørende fedtfinner derude - ved at kroge en håndfuld regnbuer mere? 
prop
15.09.2014 - Hover Å - Zone 1
 
Det store Regnbue-Cirkus fortsætter ved hjemmevandet - de mange ny-vilde fedtfinner tromler stadig op og ned af åen! Endnu en gang kommer Pausefiskeren, den dovne hund, først til åen efter aftensmaden - og oplever at de andres givtige fiskeri ebber ud, da han ankommer ... 
Men netop som de lilla og rosa nuancer er ved at forsvinde fra aftenhimlen sammen med den synkende sol, forsvinder det lille flåd på kanten af en strømrende. Langsom opstramning af linen - og BAM! Et tilpas voldsomt ryk i linen, en brutal trykbølge fra det første udløb - og en rigtig fin fight blev nydt i aftenens sidste sparsomme lysstråler! En herlig kort efterårstur - og endnu en "burhøne" mindre i min lille å!
20.09.2014 - Storebælt med M/S Knasten
 
Lystfiskerklubben Bundbids 8. klubmesterskabstur i denne sæson - på jagt efter Storebælts fladfisk. Mesterskabet nærmer sig sin afgørelse - eventuelle kandidater til mesterskabstitlen skulle sikre sig centimeterne fra de flade for at fastholde håbet!
Pausefiskeren havde til et par pludseligt ledige pladser på turen kroget Hr. Fiskefoto og kammerat Søren - så hvis du vil se flere fotos og fangstrapporter fra turen - klik ind på www.fiskefoto.dk!
M/S Knasten - hjemhørende i Nyborg - er et solidt bekendtskab fra Rustfris familietur i 2013. Robust ældre kutter med opmærksom og hyggelig skipper. Men det er så desværre ikke altid garanti for masser af store flade ...
prop
03.10.2014 - Vonåen
 
Efteråret var stribet - i Pausefiskerens tanker! Fortsat højtryk, lidt ruskende vind og høj sol måtte da være aborrevejr! Så et kort stop ved den brede kanal på vej hjem fra arbejde ville da være en fin måde at starte weekenden på ...
prop
11.10.2014 - Storebælt med M/S Knasten
 
På tur med Familien Rustfri - også i år! Selv om det blot er 3 uger siden Pausefiskeren sidst var på jagt efter bæltets flade, siger man da ikke nej tak til muligheden for at komme med Rustfri på tur! Var der mon flere fisk end sidst, der ville være med på sjov denne lørdag? 
pausefisker proppen
12.10.2014 - Ringkøbing Havn + Vonåen
 
Hr. Fiskefoto.dk beærede Vestjylland med et besøg - selvfølgelig inkl. stænger og andet godt grej tilpas fastspændt på sin MC. Det blev hurtig til en date med Pausefiskeren omfattende sortstribede røvere ... og diverse bonusfisk! Herligt med en fiske-kompan, der også nørder i både små, mellemstore og en gang imellem store fisk! Kasper kom lige fra et "storfiskesats", hvor han var så dygtig at fange en regnløje - Fiskefoto.dk-redaktørens 43. art i år! Imponerende!
pausefiskerens prop
13.10.2014 - Stadil Fjord
 
Flueben ved en af punkterne på årets "to-do"-liste: Den gode skude "Deluxen" blev søsat i Pausefiskerens "baghave" - og kommende hjemmebane? Måske en lige lovlig sen debut - når nu tanken var sommerdøsig driveri på hvad der betegnes som Danmarks næststørste sø - i afslappet stil på jagt efter aborrer og gedder (og alt det andet gode "søen" må rumme!).
I dag var der ikke lige optræk til for meget hyggefiskeri - en tiltagende vind og ikke mindst et par ganske utætte waist-waders, der gav rigeligt våde sokker ved søsætningen, gjorde sessionen ganske kold - og kort. Men ambitionerne for næste sæson ... puuhaaaa, de vokser!
prop
26.10.2014 - Hover å - Zone 1
 
Lukketiden nærmer sig! Det er ikke mange kilometer Pausefiskeren har gået ved "sin" å i år - dette til trods rammer fredningen af ROS' hjemmevand alligevel fra d. 1. november. Uroen fortsætter dog nok under vandet lidt endnu? Efterårets store regnbue-cirkus er næsten ved at være overstået - men ikke alle de runde, velfightende og nyligt undslupne fedtfinner er skyllet med de sidste ugers regnbyger ud i fjordene! Pausefiskeren sniger sig lige ud til åen og når at kroge en tung, men fornøjeligt springende regnbueørred inden søndagshyggen rammer familien Pedersen, der har planlagt en tur i biffen. 54 cm og våde sokker! Det blev det endelige farvel til de ellers velfungerende Sierra Waistwaders ... men da modellen stadig rangerer som et af top-3-indkøbene de sidste 10 år på Pausefiskerens Gear & Grej-liste ... venter et sæt nye allerede på Æ' Pralstow!
pauseprop
01.11.2014 - Sivbæk Fiskesø
 
Årets sidste klubmesterskabstur med Lystfiskerklubben Bundbid - efter 10 ture og omkring 50 timers fiskeri fra sidst i februar til i dag var der stadig 3 klub-profiler, der kunne vinde titlen som Klubmester 2014! Pausefiskeren var IKKE én af dem - han hviler stadig blødt på laurbærrene fra de utallige titler fra klubbens opstart! Måske derfor fandt han ro til at improvisere over dagens agnvalg - og bl.a. blev texas-rigget forsøgt i jagten på de tykke regnbueørreder i put-søen, men det satte de ikke synligt pris på! Igen var det de hjemmegravede kompostorme og pausefiskeriet, der gjorde det for denne sides webredaktør!
Vonåen - 06.12.2014
 
Sidste chance for "fishy fingers" for i år??? Den milde "vinter" lokkede Pausefiskeren ud på en hurtig tur til kanalen med de potentielle personlige rekorder i sortstribet røver-look! 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk