På tur med Pausefiskeren - 13.08.2020: Vonåen

The heat is on! Fyraftensfiskeri i broens skygge - i den uvante vedvarende sensommerhede måtte den lette brise fra fjorden kunne lindre tilværelsen - især hvis man samtidig risikerede at få varme kinder af at fighte de sortstribede banditter fra kanalen mellem de 2 fjorde ...
 
aborre fiskeri vonå Vestjylland perch bars texasrig
Selv de lokale joller tog sig en dukkert i den lumre varme!
 
aborre texasrig perch barsch fiskeri Vestjylland vonå
Allerede i første kast var der hug - ikke verdens største sæt striber - men Pausefiskerens sats på tidligere tiders yndlings-rig - Texas-rig - viste sig at holde 100%. Gummidyret er en Keitech Hog Impact - der altid imponerer med meget levende gang. Flere aborrer i mindre størrelser fulgte hurtigt efter ...
 
aborre texasrig perch barsch vonå vestjylland fiskeri angeln
Lidt større vestjyske striber - dryppende af skønhed! 
 
aborre vonå perch barsch texasrig Shimano savagegear custom UL
Et pragtfuld værktøj til skællet fornøjelse - kombinationen af Savage Gear Costum UL og Shimano TwinPower 1000 - og så Texas-rigget!
 
vonå aborre fiskeri Vestjylland Naturkraft
Efter en halv times tid var der kun nap i gummiet længst ude i kastet ved modsatte bred - så hvorfor ikke bare gå over på den anden side? Oppe fra landevejsbroen var der udsigt til Ringkøbings nyeste attraktion - Naturkraft - og et par seniorfiskere, der også havde gang i aborrerne fra en hyggelig plads i jollen. Aborrefiskeri frister alle aldre i Vestjylland!
 
aborre perch barsch texasrig vonå vestjylland fiskeri
På den anden bred var der ikke straks gang i den igen. Men en omgang lange kast opstrøms ved egen bred ind i broens skygger afslørede pludselig en ny stime - eller den samme stime, der blot havde flyttet sig? Der var igen kontakt til de legesyge gyldengrønne fisk!
 
aborre barsch perch vonå Vestjylland fiskeri texasrig
Efter knap 45 minutters fyraftensfiskeri havde omkring 12-15 sommerfriske røvere været af vandet. Fishy Mindfulness! Således aflastet blev Pausefiskeren klar til mødet med husholdningen derhjemme!
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk