På tur med Pausefiskeren - 02.06.2021: Vonåen

Sommeren ramte endelig Vestjylland - og mon ikke det betød, at de sortstribede banditter igen ville være på rov i kanalen mellem de 2 fjorde? 
 
Vel ankommet på betonkanten efter fyraften virkede stimerne af skaller og andre "agnfisk" direkte brutalt omfangsrige - der var vel rigeligt dækket op på buffeten til åens rovfisk? Eller kunne de stadig lokkes af Pausefiskerens gummi?
 
vonå ringkøbing aborre
Urban Street Fishing ... selv på yderkanten af det mørke Jylland!
 
Blot enkelte stød i stangtoppen det første kvarter sendte Pausefiskeren i tænkeboks. Var det bare de voldsomme skallestimer, der stod i vejen for dropshotriggets drev?
 
Downsizing har før hjulpet til en skællet fotosession - og hvis man da bare kunne drille en mellemstor skalle med den røde gummiorm fra High5Lures, ville 0-turen da blive aflyst!
 
Efter 5-6 minutter med lidt flere vip i stangspidsen - fortsat uden fast fisk - halveres "The Worm" med et desperat riv i gummiet ... 
 
aborre vonå ringkøbing
... og WUPTI! Dagens første sæt striber fightes på land på den trofaste Daiwa UL-dropshot-stang. En velnæret lille fætter, der nok har taget for sig af årets yngel!
 
aborre high5lures vonåen vestjylland
KAPOW! Et par kast senere blev gummiormens drev langs broens betonkant brutalt stoppet lige bagved skallestimen, der stod under Pausefiskerens fødder. Et smukt stykke dansk predator løftes af vandet af en storsmilende Pausefisker. Årets første bandit over de 30 cm kunne være en realitet?
 
aborre vonå lystfiskeri røde finner
Se lige de finner! Spiser de større aborrer i kanalen rejer og krebs for at få de knaldrøde finner? Den farve kan da ikke frembringes af de blege skaller, der driver dovent afsted i strømmen?
 
aborre lystfiskeri dropshot vonåen
Pragtfuld fisk! 33 cm pumpet vestjysk skønhed!
 
selfie aborre vonå gummidyr jig
Selfie - selfish? - med endnu en omgang striber lige over de 30 cm.
 
barsch perch vestjylland vonå aborre
Og mellem de ca. 20 aborrer, der kunne hives op fra skyggerne under de enorme agnfiskestimer, kom der sør'me også en 3. fisk over de 30 cm. Fantastisk start på årets fyraftensfiskeri!
 
Med kort tid tilbage af sessionen - og inden aftensmaden trak hjemad - holdt aborrerne op med at jage. Eller? Den lille orm blev skiftet ud med den flade gummifiskefilet fra LMAB ... Finesse Filet.
 
lystfiskeri vestjylland gummiorm
Efter et lille hop til den den anden bred blev gummifiletten angrebet af en lidt mindre aborre. Første fangst på den tyske agn - med potentiale i det vestjyske?
 
fangst ringkøbing å kanal mellem de 2 fjorde
Dagens sidste rusk i linen - en stribeløs aborre afrunder årets første fyraftenssession med et gyldent skær. Mon det gyldne skær også smitter af på det generelle aborrefiskeri i Vonåen i denne sæson?
 
prop flåd pausefisk
 
 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk