På tur med Pausefiskeren - 16.01.2018: Hover Å

Sæsonstart på Zone 1 - den yderste af de 3 zoner, som Ringkøbing og Omegns Sportsfiskerforening har fiskeret på. Det skal fejres!
 
Premieren var dobbelt op - for det var Pausefiskerens første fodspor på det genslyngede åstykke mellem jernbanen øst for og dambruget vest for Holstebrovej.
 
hover å
Broer! Herlige fiskespots, der ofte kan levere fangster. Landevejsbroen blev befisket med både Rapala-wobler og Mepps-spinner. Men ingen sultne fedtfinner ved strømkanterne eller i mørket under vejen.
 
hover å
Et stykke af den genslyngede å mellem jernbanen og landevejen. For knap 2 år siden løb Hover Å bare i en næsten lige kanal. Det bliver rigtig godt, når Moder Natur får sat sit eget præg på det prægtige arbejde maskinerne har gjort.
 
hover å
En varde markerer ... måske et monument for det gode naturprojekt vedr. genslyngningen ... eller bare en vejmarkør til "Pausefiskerens Hvile"?
 
hover å
For pause, det holder Pausefiskeren ikke så overraskende af. Den varme kaffe holder liv i kroppen, mens hagl- og sludbyger langsomt trækker væk.
 
hover å
... det kan godt være sæsonen er frisk ... men det var den Snickers i bunden af fiskerygsækken ikke ...
 
hover å
Ikke det mindtste nøk til agnen i løbet at de ca. 2 1/2 times fiskeri - men mon ikke der findes gyldne ørreder for enden af regnbuen ... på næste tur!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk