På tur med Pausefiskeren - 26.10.2021: Ormsø featuring Westcoast Sportfishing

Eastcoast Sportfishing? Martin fra Westcoast Sportfishing er ved at opbygge lokalkendskabet til gode fiskevande i det østjyske - og Pausefiskeren fik mulighed for at snige sig med på en hurtig eftermiddags-predator-mission på et for ham fuldstændigt jomfrueligt vand. What's not to like, på sådan en tilfældig tirsdag efter en kort arbejdsdag?
 
efterår lystfiskeri
Efteråret havde sat sit farvepræg på udsigten, men var ellers nådig overfor Predator-guiden og Pausefiskeren.Tilpas med lune solstråler - tilpas med vind. Og den riflede vandoverflade gav dem jo optimale jagtbetingelser efter den grumme gedde!
 
guide fiskeri Westcoast Sportfishing
Gedde-guruen rodede godt rundt med ekkolod og fjernbetjent elmotor - det kunne jo kun være et spørgsmål om tid og småjusteringer inden vi fik kontakt til de lange skarptandede!
 
strike pro cwc guppie geddefiskeri
Pausefiskeren testede en Strike Pro Trueglide Guppie - lækker finish, der dog ikke fristede Esox på skrænterne eller de lavere partier godt med grøde.
 
martin Westcoast Sportfishing
En grimasse, der kan passe? Hvordan skulle man dog lige sætte mundtøjet, når dagens første predator snød sig fri i overfladen - 8-9 sekunder efter den havde ladet sig friste af Martins jerkbait? Men endelig tegn på liv ved grødebankerne! 
 
rom søfiskeri hygge bådfiskeri
Man skal ikke bruge spiritus som trøst - så rommen blev indhaleret som forsøg på en omgang energigivende doping! De 2 skællede atleter var sikre på, at det var vendepunktet - succesen kunne kroges på vejen tilbage til slæbestedet.
 
geddefiskeri østjylland
Kastefiskeriet blev opgivet - og der blev sat store agn efter jollen. Dørgning måtte være tricket på den store sø. Pausefiskerens første forsøg med sideplaner! 
 
bådfiskeri slæbested søfiskeri
Ekspeditionen endte uden yderligere kontakt til søens beboere (eller havde Martin faktisk et hug?) - men dog med en hel del nye erfaringer og selvfølgelig hyggeligt selskab. "Eastcoast Sportfishing" er velkommen til at kalde på Pausefisker-assistance en anden god gang! 
 
Og næste gang læser vi lige Michelin-guiden, inden vi bestiller fra den lokale snask på turen hjem! 
 
flåd prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk