Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2018 / 14.10.2018 - Loch Nees Put and Take

På tur med Pausefiskeren - 14.10.2018: Loch Nees Put and Take

Årets sidste klubmesterskabsafdeling for medlemmerne af Lystfiskerklubben Bundbid - "traditionen tro" afholdt i Nees, hvor man med lidt held kan kroge en fedtfinne over gennemsnittet! 
 
Pausefiskeren kunne heldigvis fiske uden konkurrence-nerver: Med sølle 29 point for skrubben fra Nyborg som eneste bedrift i denne sæson skulle han vist tyvfiske en stør på et par meter i nabo-søen for at kunne angribe en podieplads i årets mesterskab!
 
Loch Nees
Morgensolen hilste velkommen under klargøring til dagens selskabelige dyst - og idyllen bredte sig ... måske endda lidt for meget?
 
regnbueørred
Det tætteste Pausefiskeren - og de fleste andre Bundbid'ere - kom på fedtfinnerne denne dag, var de "LEGOland-fisk", der kørte rundt i kanten - som var de fastgjort til skinner (bortset fra når de var ved at strande dem selv!).
 
regnbueørred
Til indvejningen var det sparsomt med fangster - men Jens Jørgen aka Ruller  var naturligvis uvidende om, hvor besværligt dagens fiskeri havde været: Han rystede 5 regnbueørreder - inklusive dagens største - ud af ærmet! De 13 andre i selskabet kunne blot mønstre 3-4 ørreder til sammen!
 
klubmester
Fin fisk på en (næsten alt for) fin efterårsdag! Ruller med den prægtige vinderfisk på 64 cm/4,270 kilo. Da han i forvejen var den førende i klubmesterskabsstillingen var det jo blot en tyk streg under et suverænt Klubmesterskab 2018. Storskællet tillykke!
 
Rullesten
Det var Rullers første klubmesterskab i Bundbid - men det var absolut ikke første gang, at Rullesten grillede den afsluttende pølse til de deltagende medlemmer! Tak for mad, formand!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk