På tur med Pausefiskeren - 07.06.2021: Vonåen

Senere start på arbejdsdagen grundet vaccination? Så kan man da lige nå ned til kanalen med UL-stangen på en morgen-session inden sprøjten med de frelsende dråber knaldes i kastearmen!
 
PS: Hvis det er rigtigt, at Bill Gates kan spore alle, der vaccineres mod COVID-19 ... så kender han snart en masse lækkert fiskevand? Heldige asen!
 
engbroen sommer fiskeri vonåen
Herlig start på dagen! Engbroen var udset til morgenens platform for stribet underholdning - men også her længere opstrøms i kanalen var utroligt store stimer af skaller nærmest i vejen for at nå ned til bunden med dropshot-rigget.
 
daiwa vonå aborre gummidyr jig dropshotfiskeri
Periodisk kunne man følge små grupper af aborrer, der angreb yngelstimerne - og Pausefiskeren fulgte efter en sådan grum gruppe på kanten af skyggen til broen og lod dropshot-rigget monteret med en "The Worm" fra High5Lures plaske lige ned i hovedet på dem. 7-8 vip med den bløde stangspids - og morgenens første stribede fætter kunne hejses op!
 
Men lige så hurtigt håbet om at have knækket koden blev tændt - blev det igen blæst ud! De næste 20 minutter var der ingen forbindelse til noget levende i det mørke vand. Ikke en gang til én af de 100.000 skaller ... 
 
Kunne man lige nå ned og afslutte morgenens session med et 20-25 minutters sats ved broen længst nedstrøms?
 
dropshotfiskeri aborre vonåen
BAM! Kort efter forflytningen til betonbroen huggede en pragtfuld fighter! UL-Dropshot-stangen bukkede flot for rovfisken.
 
frisk fisk striber aborre predator fiskeri
Lidt mere end 31 cm - morgenstund har dejlige striber i mund?
 
perch vestjylland fiskeri aborre barsch
En håndfuld mindre aborrer fulgte inden klokkens analoge visere markerede afgang. Salig fryd! Således kunne Pausefiskeren kort efter ånde dybt og roligt ind - og lade doktoren stikke den lange nål i den blege overarm!
 
flåd prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk