På tur med Pausefiskeren - 16.04.2019: Vonåen

Når arbejdet er gjort færdigt - så må der fiskes! Mon foråret havde givet de sortstribede fætre under landevejsbroen mere appetit på livet? Og på Pausefiskerens gummi?
 
Dropshot-grejet trængte til en lille rusketur - så en lille session hen på eftermiddagen ved broen ikke langt fra Vonåens udløb i Ringkøbing Fjord var vel et forrsøg værd?
 
aborre vonå ringkøbing high5lures
Allerede ved første kast ind på kanten af broens skygge sendte 0,15 mm-nylonlinen små stød op i håndtaget på Daiwa UL-dropshot-stangen, og efter en 5-6 drev i dybet blev dagens første Perca fluviatilis kroget. Lækker hovedrystende fight på det lette grej - aborren på ca 27-28 cm var blevet fristet af Drop9'eren fra High 5 Lures i farven "Headlight". Dejligt at både fisker og fisk er enige om, at det er en fed farve på gummidyret!
 
aborre vonåen high5lures
Endnu en sortstribet røver rejser sejlet i sin brave kamp mod Pausefiskeren.
 
aborre vonå high5lures
Dagens striber holdte sig næsten helt klassisk for destinationen på størrelsen mellem ca. 22 og 29 cm. Omkring 20 fisk på en lille time - det kan man da kalde tilpas fornøjeligt!
 
aborre vonå high5lures
"Fish on!". Fisken skal presses bestemt for at komme op fra dybet under broen - og ikke alle overgiver sig lige let ved betonkanten, bare fordi man blot er en medium-sized aborre!
 
aborre vonå high5lures
Drop9'eren er ikke overraskende 9 cm lang - men er åbenbart så lækker, at den sagtens kan indhaleres og forsvinde i gabet på en fisk lige over de 20 cm.
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk