Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2018 / 06.10.2018 - Nebel Sø Put and Take

På tur med Pausefiskeren - 06.10.2018: Nebel Sø Put and Take featuring Fiskekongerne

Tjek-Li'-Æ-Orm Cup 2018! Den store fjer- og skælklædte dyst mellem fortidens store volleball-profiler fra "Team Kylling" var i år arrangeret af Flinkfiskeren i søen, hvor Fynboen før har badet!
 
Vejret var dog ikke helt perfekt til at iføre sig et par strømlinede Speedos, men på den anden side, så fik han jo heller ikke fisken den gang han "hoppede i" efter den undslupne regnbueørred! 
 
Mon dagens fiskeri ville skabe nye episke historier til Fiskekongeklanens fortællinger til eftertiden?
 
fynboen
Fynboen i fuld koncentration! Både grej og de små skarpe skal håndteres efter alle kunstens regler.
 
turisten
Alt imens gør Turisten sig klar til aftenens galla med konerne - og får lige klippet de små hår i næsen. NB: Måske han skulle have slebet sine kroge i stedet? Turisten er nemlig den eneste, der (næsten) kroger en regnbueørred - blot halvanden meter fra bredden bliver tilslaget dog ikke optimalt og fisken rusker sig fri ved netkanten ... uh!
 
Flinkfiskeren
På den yderste kant finder vi snart Flinkfiskeren, der efter de første fiskeløse timer træner til en "skovskider"? Giver det mon tendens til lidt nervøs mave, hvis man risikerer at have arrangeret den 2. fangst- og dermed Fiskekongeløse "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup" i historien?
 
Nebel Sø Put and Take
Ikke meget liv ved fiskesøen - og det er næsten ikke nødvendigt at holde øje med Turisten, der sniger sig ind på en ældre kvinde, der har fanget en regnbueørred. Han når lige at få lukket Mobilepay-app'en og komme telefonen ned i lommen igen, inden Pausefiskeren patruljerer forbi ved den lille sø ...
 
Fiskekongerne
Pausefiskeren - og resten af Fiskekongerne - må gå i knæ: Ingen kan udnævnes til "Fiskekongen 2018"! En voldsom nul-lert vil sive ned i Cup'ens uendelige historie, som glemte orm i bunden af fisketasken ... men mon ikke de ærede konger vil finde en måde at trøste sig på i løbet af aftenen?
 
Kylling
God mad og god vin ... og lidt delikat romsmagning herefter ... så er det da tilpas nemt, at de festramte Fiskekonger ikke skal fordele alle mere eller mindre aparte genstande imellem sig under Galla'en. Flinkfiskeren kan nøjes med at overrække Kyllingen og Gokkefar til Turisten, som synboler på, hvem der skal arrangere Cup og Galla i 2019. Og presset på at levere mindst én fisk begynder ... NU!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk