På tur med Pausefiskeren - 05.10.2019: Storkesøen featuring Fiskekongerne

One Kingfisher Down! Årets "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup" var allerede inden opstart udfordret! Fynboen lå med rigtig mandeinfluenza, så den midtjyske ulv kunne ikke hyle med i resten af koret af testesteron-fyldte Fiskekonger!
 
Og Pausefiskeren havde allerede tidligere meddelt, at han måtte afbryde den ellers altid pragtfulde Gallamiddag for Fiskekongerne m. tilhørende festivitas ganske tidligt på aftenen, da han havde en mission i det sydligste Afrika tidlig næste morgen!
 
Heldigvis havde Turisten, den ærværdige arrangør det Herrens År 2019, timet og tilrettelagt resten af dagen perfekt ... for regnbueørrederne havde han vel fuldstændig styr på?
 
storkesøen fiskekonge regnbueørred aborre ribe
For 2. gang i Team Kylling Pro Anglers Association's historie krydses der kulfiberklinger ved Storkesøen tæt på Ribe! Sidste gang var der faktisk fuld hus med fisk til alle fiskere! Kunne den klare det igen?
 
fiskekongen tjek li æ orm cup snøfler turist
Snøfler versus Turisten! Mon sidstnævnte havde energireserverne i orden til en voldsom fight med en prisvindende fedtfinne?
 
storkesøen ørredfiskeri fiskesø ribe efterår
Broderskabet finder lidt læ for den kølige vind! Og Flinkfiskeren behøver ikke umiddelbart at bekymre sig om at tage hænderne op af de varme lommer - der var bortset fra de første 10 minutter ved søen (hvor flokken af tyskere havde 2-3 fisk på snøren) ikke meget liv at spore for enden af vores liner. Hverken på spin eller flåd.
 
storkesøen fiskeri ørred fiskesø ribe
Flinkfiskeren flytter base! Vi rykker længere op mod den mere vindstille del af søen - i håbet om mere varme og ikke mindst et par sultne regnbueørreder. 
 
Der var sådan set en del fisk i søen, der cruisede rundt - mest for sjov - og lige meget hvad, nægtede de at angribe Fiskekongernes agn. 
 
"Nu jeg har lavet diplomet, er det da trist, hvis det ikke skal overrækkes til en vinder!", hørte man pludselig Turisten snøfte efter snart 2 1/2 times fiskeri ud af 3. Der ihukom Pausefiskeren Flinkfiskerens gamle motto om at vinde med "Mindst mulig margin". Så blev der taget en beslutning.
 
 
pausefiskeren fiskekongen aborre small ribe storkesøen
TA-DAAA! Den ca. 40-45 cm lange regnbueørred, der stod helt oppe i enden af søen tæt ved rørskoven ville absolut ingenting! Den blev skræmt af den synkende orm tæt foran sit gab - men kom flere gange tilbage til samme sted. Men da det endeligt bed - var det en virkelig miniput af et sæt striber. Kan man virkelig blive kåret til Fiskekonge på sådan en aborre?
 
fiskekonge team kylling storkesøen indvejning ribe fiskesø
Jep! Det kan man! Fisken var da trods alt større end den solaborre, Pausefiskeren vandt med i 2016! FISKEKONGEN 2019 ved som tidligere akvarist, hvordan aborren holdes i tilpas trivsel i transportpose til det klassiske afsluttende gruppefoto - så den derefter kan svømme ud i søen igen og hurtigt irritere andre ormefiskere!
 
Måske - måske ikke - opdateres snarest med et foto eller 2 fra præmieoverrækkelsen - forsinket Live fra Casa Brøndum! Små fangster - store pokaler?
 
NB: I 2020 er der 25 års jubilæum for "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup" - mon Pausefiskeren kan banke et arrangement op, der kan matche Fiskekongernes anløbne bedrifter i alle disse år? 
 
 
prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk