På tur med Pausefiskeren - 28.08.2019: Vonåen

Mon ikke en klassisk omgang fyraftensfiskeri på Turistspottet kan sende en salig brise gennem Pausefiskerens sparsomme pandehår på denne lumre eftermiddag? Og sørge for lidt hygge-rusk i UL-dropshot-stangen?
 
aborre perch vonå dropshot barsch angeln vestjylland
Der var liv under landevejsbroen - men de første 20-25 kast med gummidyr på dropshot-rigget resulterede ikke i en eneste krogning. Så blev der skiftet til rigtige levende orm - og HAPS! En 10-11 aborrer omkring de 20 cm fristedes over evne. En enkelt fra den stribede bande måtte lige fotograferes foran det nye turistvenlige hashtag på broen. Ja, det er jo ganske vist et turistspot!
 
hork kaulbarsch vonå vestjylland fiskeri angeln ruffe danmarksrkord
Eftermiddagskaffen begyndte at trække derhjemme - men lige et sidste kast med et stykke frisk orm på krogen ind i skyggen under broen. Rigget nåede ikke at drive en halv meter inden den bløde stangspids på Daiwa Dropshot-stangen vippede hidsigt. Modhug! Årets første hork! Og sikke en længde! Ny PR?
 
hork kaulbarsch ruffe angeln vestjylland fiskeri orm wurm
Tilpas vildt! Pausefiskerens PR øget med 0,5 cm. Horkens halefinne rammer 16,5 cm - en tangering af den gældende danske rekord! Og det er faktisk den her på siden højt profilerede Kasper, webredaktøren fra FiskeFoto.dk, der har rekorden! Mon der snart skal blæses til en venskabelig, men afgørende hork-dyst i det vestjyske? Den store hork blev selvfølgelig genudsat med besked om at blive lige i området!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk