Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2023 / 04.06.2023 - Stranden nord for Søndervig

På tur med Pausefiskeren - 04.06.2023: Stranden nord for Søndervig

Der var indkaldt til fiskeri efter rovplader ved Vestkysten - et lidt andet sted end gennemsnits-pighvarfiskeren almindeligvis kaster sin snøre ud! 
 
ROS-medlemmer havde meldt om pighvarfangster nord for Søndervig - så foreningsturen skulle gerne bruges til at få hul på dette fiskeri langt væk fra de mest besøgte spots længere sydpå ved Børsmose og Vejers.
 
 
Stranden nord for Søndervig
Om det var vejret eller fiskearten, der fik ROS-medlemmerne til at blive hjemme i sofaen er uvis - men der skulle kun hældes 3 stk. kryddersnaps op til en skål for dagens mission i saltvand.
 
Vesterhavet viser tænder - frådende bølger udfordrer lystfiskerne
Ja, vejret var egentligt ok, men bølgerne fra de foregående dages blæsevejr gjorde det absolut ikke optimalt at spinne agn langsom hen langs strandkanten i knædybt vand. Til tider voldsomme bølger spulede sand væk under fødderne - og sprøjtede de gæve vestjyder til med skum. Det kan være utaknemmeligt at planlægge årets foreningsture i januar ...
 
Shimano-grejet til pighvarfiskeriet
Efter sidste års succes med upsized texas-rig og fangst af en skrubbe var der jo ikke grund til ændringer på grejfronten for Pausefiskeren. Strike Pro Pigster Tail kunne måske gøre det, ingen andre agn har kunnet: Skaffe Pausefiskeren den første fight med en pighvar?
 
ROS holder rådslagning på stranden
Bølgegangen ville ingen ende tage, så 2 x John evaluerede formiddagens fiskeri - og vi blev hurtigt enige om, at området havde et stort potentiale ...
 
Frokost i den store sandkasse
... men at missionens højdepunkt skulle fremrykkes - og tilbagetrækkes til mere rolige omgivelser i læ af klitterne. Under nydelsen af 2up's grillkunst blev vi enige om, at det ikke var sidste gang, at strækningen skulle afsøges for den stormundede flade. 
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk