På tur med Pausefiskeren - 09.09.2021: Vonåen

Aborrerne fra Vonåen fylder - til trods for deres ikke altid imponerende størrelser - ganske meget i Pausefiskerens skællede underbevidsthed - især sensommer og først på efteråret. Og hvis nu de stribede rovfisk nu alligevel jagede rundt i kanalen mellem de 2 fjorde, så kunne de vel lige så godt få lov til at indvi det mest satsede impulskøb af grej siden geddefluestangen: BFT Instinct-trigger-stang + ABU Revo MGX-multihjul! 
 
kinesermad forårsruller Carlsberg sort guld vonåen
Men inden jagten på de sortstribede banditter kunne iværksættes var der servering ombord på Highrider'en - en omgang fyraftensfiskeri ud over det sædvanlige krævede også lidt ekstraordinær forplejning. Gad vide om ikke kineser-restauranten på havnen kunne åbne en Sail-In? 
 
ABU Revo MGX Westin shadteez BFT Instinct
Da miniforårsrullerne var fortærede og lå godt i maven - så var Pausefiskeren finnet opstrøms til de klassiske spots. Og efter lidt begynderudfordringer med at få afbalanceret hjulets indstillinger og få lidt længde på kastene ... KABOOM! Shadteez'en fra Westin blev taget, lige da den blev løftet op fra bunden lige under svømmefødderne! BFT-stangen reagerede flot på det hårde tilslag på kort line. Efter en kort fight - uden helt kontrol på multihjulets bremse - kunne den første aborre på multi-grejet beundres! Pragtfuldt! 31 cm er sgu' ikke en dårlig premierefisk!
 
aborre perch barsch vestjylland vonå
Og snart fulgte endnu et sæt striber!
 
flydering aborrefiskeri multihjul triggerstang
Inden den første stime aborrer valgte at stoppe jagten blev det da også lige til en 3. bandit på BFT-ABU-combo'en.
 
perchfishing perca fluviatilis fiskeri Vestjylland
Herefter var det noget af en udfordring at finde bidevillige fisk. Men en ekstra opstrøms-finnetur gav mulighed for at teste kasteteknikken med den herlige Savage Gear dropshot-stang - og tæt på bådebroerne kunne der overlistes en lille håndfuld mindre røvere ved hjælp af Westins Stickleback - dejlig action på en lummer aften!
 
skibstrafik vonå både vestjylland
Da Pausefiskeren endnu ikke havde monteret lys på flyderingen, blev det pludselig tid til at sætte farten op tilbage til ro- og kajakklubben - efterårets komme viste sig alligevel omkring kl. 20:30 med snigende mørke!
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk