Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2021 / 15.12.2021 - Sønder Parallelkanal

På tur med Pausefiskeren - 15.12.2021: Sønder Parallelkanal

Der åbnede sig en herlig mulighed for en spontan fyraftenstur en tidlig eftermiddag midt i julemåneden! Ingen tid at spilde - den hurtige oppakning til en omgang spinnefiskeri med mellemstore gummidyr efter gode, gamle Esox lucius blev kastet i baggagerummet på Toyota'en - og afsted det gik mod den gamle kanal ved Skjern Å.
 
parallelkanal skjern geddefiskeri
Pausefiskeren blev modtaget af en fiskeplads med tilpas rart vintervejr og masser af vand i systemet. Dejligt at få støvet grej og sind af ude i Naturens Rige!
 
Pausefiskeren Strike Pro CWC Pigshad Jr.
Der var som vanligt stor tiltro til, at den prægtige gummigris i Jr.-størrelse fra Strike Pro. Men selv om der blev skiftet mellem Pigshads i naturlige farver (aborre-variationerne "plejer" at friste gedderne) og de mere provokerende nuancer (der måske passede bedre til vinterperioden?), var der ikke nogen mærkbar interesse ude i det kolde vand.
 
Geddefiskeri fiskeskæl ikke alle dyrker catch and release
Andre fiskere havde haft mere held med fiskeriet indefor de seneste dage - og de gik åbenbart ikke umiddelbart ind for catch and release! 3 steder på ca. 200 meter brink var der skrabet skæl af fisk.
 
vinterstemning svampe naturens rige
Frisk luft, solens periodiske varme stråler og naturens hyggelige farvespil blev dagens fangst på 2 timers kastefiskeri - men det var vel nu heller ikke så tosset en tilfældig onsdag eftermiddag i december.
 
prop flåd pausefisk
 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk