Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2021 / 10.08.2021 - Ringkøbing Havn

På tur med Pausefiskeren - 10.08.2021: Ringkøbing Havn

Havnen har tidligere vist sig at være et dejligt jagtområde for de vestjyske striber sidst på sommeren - og derfor ville det da være tosset ikke at prøve igen i år! Eller?
 
Highrider'en gled kort efter aftensmadtid ned fra rampen og ud i havnebassinet - og Pausefiskeren gjorde klar til at kaste ... nej, ikke med dropshot-grejet! Den ellers højt elskede Daiwa UL dropshot-stang havde nemlig knækket toppen under skumle, uransagelige omstændigheder, så der var pludselig plads til et muligt comeback for gummidyr på både små jig og endda texas-rig. 
 
ringkøbing havn aborrefiskeri hjemmeværnet kutter
Efter at have cruiset rundt ved indsejlingen på de "sædvanlige" spots uden kontakt til de eftertragtede aborrer, blev der finnet ind i det inderste bassin. Efter en runde havde Pausefiskeren næsten fået regnet ud, hvor der var store ansamlinger af grøde - og skulle til at fiske målrettet på kanterne af dem - da hjemmeværnets voldsomme krigsmaskine af en patruljekutter havde afsluttet dagens kampe og møffede sig ind i området - og da den endelig var sikkert anbragt ved kajpladsen havde dens skruer spulet grødeklatterne godt og grundigt rundt mellem bassinets betonkanter ... 
 
Pausefiskeren kunne så fortsætte med at kroge fine buketter af den grønneste grøde ...
 
Pausefiskeren nultur ingen fangst
Efter solnedgang blev missionen afbrudt. Fortsat uden et eneste sikkert hug fra et skællet væsen. Men alligevel: Perfekt vejr til en absolut nultur!
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk