På tur med Pausefiskeren - 17.10.2023: Betonsøen

Efter den lille omvej over en tilfældig jysk badesø og det allervestligste Fyn kunne det planlagte todelte togt efter efterårets største sortstribede røvere i ungdommens "sagnomspundne" vande endelig tage sin begyndelse.
 
Første destination: Betonsøen, hvor Pausefiskeren første gang prøvesejlede - og prøvefiskede - en flydering tilbage i 2003. 
 
Fiskeriet sidste år på samme tid i denne "historiske" sø var ikke vildt og blodigt - men ekkoloddet kunne denne gang måske hjælpe med at finde gode spots?
 
Flyderingen kampklar ved søens bred
Savage Gear High Rider 170 ... Pausefiskerens egen "Millennium Falcon" ... klar til togt på den gamle grusgrav.
 
Aborre i størrelse small på dropshot-rig
Efter lidt søgen rundt langs brinkerne lykkedes det at overliste et lille sæt striber med en dropshot-fisket Illex Scissor Comb. 
 
Ekkolodet finder dybden - men ikke fiskene
I håbet om at kunne finde både lidt mere størrelse og endda antal driftede Pausefiskeren ud over midten af søen. Områder på mere end 8 meters dybde afsløredes. Men ingen "bananer" eller stimer af byttefisk blev afsløret. Efter diverse agnskift uden succes, blev kursen igen sat mod de kystnære stræk med dropshot-rigget i brug.
 
Mindfulness i flyderingen - tak til Sort Guld
Der blev hældt guld på tanken - der skulle da lige finnes et par runder mere, inden turen gik tilbage mod bålhytten og parkeringspladsen. 
 
Dagens sidste Perca fluviatilis - også på dropshot og gummidyr
Og på den sidste runde fandt Pausefiskeren igen lidt action. Dog ikke striber af den helt ønskede størrelse - men en fisk er en fisk!
 
Betonsøen skal nok besøges igen - men kan man konkludere, at det ikke er halvlumre dage i efterårsferien, der er optimale til aborrejagt? Efter bare 2 forsøg? Mon en rigtig vintertur kunne skabe overraskelser?
 
Den tid, den udfordring! Nu skulle der pakkes sammen og så afsted til en overnatning i shelter - og måske med sugerøret ned i svoger Rullestens rom-samling?
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk