Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2020 / 26.03.2020 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 26.03.2020: Western Wetlands

Pimp My (High)Ride(r) volume 2? Endelig blev der styr på elektronikken og monteringen af "fiskefinderen" på Pausefiskerens flydering kunne fuldbyrdes. Og herefter måtte en hurtig testtur da gennemføres et sted med mange sagnomspundne huller og skumle skrænter. Hvis ikke overfladen bare skjulte gamle røverhistorier? 
 
flydering fiskefinder ekkolod aborre gedde lowrance
Op med periskopet? Transduceren til Lowrance-fiskefinderen er monteret, så den kan vippes op og ned - praktisk ved isætning af badedyret og ved passage af de mange lavvande områder af Western Wetlands. Igen en lækker løsning fra Railblaza.
 
lowrance fiskefinder flydering highrider aborre lystfiskeri
Afsløret! Ja, ikke de legandiske standpladser for vægtige gedder - men den manglende dybde af tidligere ofte befiskede områder - hvor dybden var vurderet meget forkert! Men ok, pigshad'en har før hentet små "krokodiller" ud fra rørskoven på sådanne strækninger. Dog var det ikke i dag, det skulle hænde ...
 
lystfiskeri Vestjylland savage gear hard4play gedde aborre
Heller ikke de klassike Savage Gear Hard 4play-woblere, der også går tilpas højt i vandet kunne lokke en vestjysk røver til hug. Men Pausefiskeren afsluttede ekspeditionen med at konstatere, at de gamle kroge stadig er overordentligt skarpe ... (Husk altid den lille førstehjælpspakke i sidetasken på flyderingen!).
 
 
 
prop flåd pausefisk lystfiskeri mindfulness
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk