På tur med Pausefiskeren - 03.07.2018: Hover Å

Hvad skal man dog gøre, når en lang arbejdsdag slutter få hundrede meter fra herlige Hover Å? Og man "tilfældigvis" har det lette ørredgrej med i baggagerummet?
 
 hover å
Til trods for den tørre sommer er ådalen stadig tilpas groet til på Zone 3 - her kommer ikke mange ROS'ere og svinger fiskesnøren. Men Pausefiskeren finder da huller i både brændenælder, navlehøjt græs og vilde hindbærbuske, så en sen fyraftens-session med lille prop og snedig orm kan skabe et fangstnet fuld af mental wellness ... så var det jo blot et spørgsmål, om det var med eller uden åens rødplettede skønheder, som deltagere!
 
hover å bækørred
Proppen blev 5-6 gange på en lille time stoppet af åens små guldklumper - og 3 gange kunne de kroges og skabe salig fryd for øjet! Denne junior-udgave af Trutta salmo fario var aftenens største - og mest fotogene!
 
hover å
Det vilde krat tæt på åen giver ikke kun udfordringer - Pausefiskeren noterer sig på vej hjem, at der snart skal et plukkehold ud fra Onkel Finns Mosteri - så essensen af den danske sommer også kan nydes i den mørke tid!
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk