Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2019 / 28.09.2019 - Kravlegårds-dammen

På tur med Pausefiskeren - 28.09.2019: Kravlegårds-dammen featuring FiskeFoto.dk

Hvordan kan næsten urimelig megen sammenhængende fritid (uden oplagte småborgerlige forpligtigelser) håndteres i Pausefiskerens univers? DER SKAL SELVFØLGELIG FISKES IGENNEM! Og den perfekte Partner in Crime i sådanne situationer er selvfølgelig Kasper fra FiskeFoto.dk. Verso'en blev fyldt op med hovedsageligt medegrej - og så afsted mod de østjyske fiskevande!

Del 2 af 4: Midt imellem det natlige sats på karper og et tilpas positivt naivt forsøg på, at Pausefiskeren skulle kroge sin første rimte i et tilløb til Gudenåen, blev der lige tid til at fiske lige ned i karpefiskenes børnehave! Kasper manglede selvfølgelig også at vise sine "storfangerevner" efter en ganske stille nat ...
 
 
medefiskeri guldfisk karpe karusse
Kasper kommer hurtigt igang - og de første sølvkarusser står i kø ved hans krog. Størrelsen imponerer ikke - men hyggefiskeri i tørvejr er ganske passende at vågne op til.
 
medefiskeri guldfisk karpe karusse
Pausefiskeren misser de første tilslag på den lille krog. Men så kommer der også et par små sølvkarusser på listen. Og efter lidt tid også en enkelt med "lidt størrelse" på!
 
karpe karusse guldfisk medefiskeri
En pragtfuld spejlkarpe i str. Small bliver flashet af Hr. Strube.
 
karusse karpe guldfisk medefiskeri
Det går hurtigt med at kroge fiskene - helt uden forfodring. Her en sølvkarusse, hvor finnernes form og farve kraftigt antyder, at dens forfædre har været forædlede til guldfisk.
 
medefiskeri guldfisk karusse karpe
Og så en lille karpe på Pausefiskerens orm. Der er da virkelig opvækstpotentiale i den lille "kravlegård"! 
 
guldfisk medefiskeri karpe karusse
Guldmedalje til Pausefiskeren? Blandt de mange farvevariationer på sølvkarusserne var der også individer, der stadig gerne ville være guldfisk. Sikkert til stor morskab for den lokale fiskehejre ...
 
 
prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk