Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2019 / 11.07.2019 - Skjern Bådehavn

På tur med Pausefiskeren - 11.07.2019: Skjern Bådehavn

Sommeraften-hyggefiskeri på kanten af Internettet? 3 skællede webredaktører holdt et lille, men meget fornøjeligt medetræf i det vestjyske. 
 
Kasper fra FiskeFoto.dk er en ganske profileret fiskende svend her på siden - og nu hilses også Jørn fra ULFISK.COM velkommen i denne beretning - og måske i flere turbeskrivelser i fremtiden? Når sådanne 3 glade, skrivende fisketosser mødes er en enkelt aften jo ikke nok til alle deres gamle røverhistorier ... og der skabes muligvis grobund for nye!
 
Følg Kasper og læs friske fangstrapporter fra hele landet på FiskeFoto.dk - ikke kun fra Kasper, men også fra alle sidens brugere.
 
Følg Jørn og læs meget mere om det spændende UL-fiskeri på ULFISK.COM
 
 
skjern bådehavn medefiskeri vestjylland lystfiskeri
En herlig sommeraften ved Skjern Bådehavn - mon der var liv under den rolige overflade? Jørn og Kasper var allerede i gang lidt længere henne af "molen".
 
rudskalle medefiskeri majs vestjylland
Selv om hyggen og de 3 fiskeskribenters store armbevægelser og fortællinger var i højsædet, blev der også satset på medefiskeriet efter fiskevandets mange arter. Kasper havde forfodret en plads til Pausefiskeren - så ikke længe efter hans sene ankomst kunne aftenens første rudskalle hilse på fotografen.
 
Der blev fanget fint med skaller og rudskaller - og Kasper fik også et par mindre aborrer på orm. Dog var opmærksomheden særligt rettet på bobler i overfladen - lidt længere ude end forfodringerne. Var det sudere - eller brasen?
 
Fiskefoto.dk kasper strube lystfiskeri brasen
HOLA! Kasper har en fortid som jonglør i et rumænsk loppecirkus? 
 
brasen fiskefoto.dk lystfiskeri medefiskeri
Sådan Kasper! Bravo! Heldigvis slap både brasen og Kasper fra det store nummer uden at lide overlast ...
 
skalle medefiskeri majs flådfiskeri vestjylland
Brasen og suder var helt sikkert på denne sides webredaktørs ønskeliste - men en fin skalle pænt over de 20 cm er den næste majs-elsker i rækken.
 
brasen medefiskeri vestjylland majs lystfiskeri
Majsen suppleres med et lille stykke orm. Og ... hep! Så kom der en (ganske vist lille) brasen på land - det er længe siden, de slimede, men alligevel hyggelige trutmunde, har valgt Pausefiskerens krog.
 
brasen medefiskeri vestjylland ulfisk.com jørn nordahl ul-fiskeri
Total-Meta-Foto ... eller noget! En webredaktør tager et foto af en webredaktør, der tager et foto af en webredaktør? Jørn fik også sin del af slimet og var tæt på at lave et jonglør-nummer ligesom Kasper!
 
PS: Efter Pausefiskeren var vendt hjem (som den eneste, der skulle møde på arbejde dagen efter!) lykkedes det Jørn at nuppe en ny personlig UL-rekord for rudskalle - læs evt. mere på Jørns egen side - se linket i starten af beretningen!
 
prop pausefiskeren
 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk