På tur med Pausefiskeren - 07.05.2022: Limfjorden

Hornfisken var ankommet - og ROS ville have deres part af sølvglinsende skæl og grønne ben! Og gerne en havørred i skumringen efterfølgende!
 
spinnefiskeri i læsiden
ROS har prøvet det før ... vejrforholdene kan drille, når turene er planlagt og smidt i kalenderen omkring januar. Tidligere på ugen havde der ellers været en lille ekspedition afsted - og de havde fundet et absolut hotspot til hornfiske-fiskeriet ved Limfjorden. Men denne dag gjorde vinden det umuligt at fiske der - ja, det var næsten ikke en gang muligt at åbne bildøren på grund af vindtrykket! Så vi trak os igen i læ ... og med et begrænset håb om kontakt til både hornfisk og havørreder. Men solen varmede da tilpas - i læ ikke langt fra færgelejet.
 
bølger og vind ved limfjorden
På den anden side af tangen var vinden til at mærke - og det var næsten umuligt at kaste ud over områderne, hvor sandet var hvivlet op - og hvor der nok ikke var mange hornfisk, der jagede.
 
samling ved grillen - ringkøbing og omegns sportsfiskerforening
Efter mere eller mindre vedholdenhed med kasteriet - både med fluestang og spinnegrejet - kunne ROS'erne få deres fødesøgning aktiveret af duften fra grillen, som 2up så effektiv bestyrede. Dette var nok perioden, hvor pulsen blandt medlemmerne var højest i løbet af turen!
 
dagens fangst - den lange
Vi ville kroge de lange - det her var det tætteste vi kom på det!
 
live fra kommentatorboksen ved Limfjorden
Efter forplejningen var der fyldt godt op i kommentatorboksen - Charlotte holder dog fokus til trods for både "gode råd" og henvisninger til, hvor fiskene jager.
 
sidste kast ved Limfjorden for denne gang
Var vinden løjet lidt af? Pausefiskeren satte en naiv slutspurt ind på den bølgende side. Men da solen påbegyndte sin nedstigning måtte han erkende, at blinkene også på denne kysttur ikke vil blive skrammet af fiskekæber!
 
prop pausefisk flåd
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk