Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2021 / 09.10.2021 - Ringkøbing Fjord

På tur med Pausefiskeren - 09.10.2021: Ringkøbing Fjord

Kan en pludselig fristelse flytte Pausefiskerens efterårstunge korpus fra sofaens saliggørende bløde puder til det oppustede og pivende frække gummibådsgummi i Highrider'en?
 
En kort Messenger-korrespondence omkring aktuel status på fiskeriet i Western Wetlands med Dennis tog lige pludselig fart - og en eftermiddagstur i badedyrene var aftalt. Geddesæsonen er jo begyndt!
 
savagegear highrider 170 ringkøbing fjord
Der gøres klar til kamp i den sydlige ende af fjorden. Glimrende efterårsvejr med tilpas vind skabte herlige krusninger på overfladen - så vi kunne nok være rimeligt usete på vores drev langs rørskovene.
 
geddefluefiskeri gedde fjord brakvand
Dennis har geddefluegrejet som standardudrustning i flyderingen - og i et sådan selskab var det jo passende, at Pausefiskeren også fik støvet sin smækre Vision Grand Daddy af! Uden sammenligning med Pausefiskerens grejsamling i øvrigt - eller hans kasteteknik - mødte vi museumskutteren V6, der også tøffede rundt på fjorden.
 
brakvand fjord fiskeri
Ikke en gang på kanten af sejlrenden blev der skubbet til fluerne - og efter mere end 2 timer uden andet end periodisk kontakt til rørskovens grove stængler (der måtte da stå fisk i kanten af rørskovens skyggefulde sikkerhed), fandt vi krydset, som nogen måtte have sat, der hvor fiskene var. Men også her krogede vi kun skuffelsen.
 
flydering bellyboat svømmefødder
Der var ikke meget, der levede op til vores forventninger på missionen herude i det skønneste, yderste Vestjylland: Vi havde valgt at tage første halvleg mod vinden - så vi dovent kunne drive med vinden tilbage til udgangspunktet. Da vi valgte at stævne tilbage ... forsvandt vinden! På en tæt på spejlblank fjord var der bare at få brugt finnerne - igen!
 
geddefluer fluefiskeri vestjylland pausefisk
Dagens fluevalg fra Pausefiskerens box til tørre! Uden et eneste lille bitte skade fra en geddetand. Variationen i farve, vægt og størrelse gav ikke bonus. Ikke en gang en fejlkroget aborre!
 
Men altså ... selv en fiskeløs mission på fjorden blev bedre end en lummer eftermiddag på den bulede sofa! Tak til Dennis for opråbet - og hyggeligt selskab!
 
flåd prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk