På tur med Pausefiskeren - 05.06.2018: Årøsund m. Deluxen

Den storbarmede havfrue truede med at håne Jollelauget - skulle vi virkelig ikke nå at få "Deluxen" i vandet inden årets generalforsamling?
 
årøsund1
Vi nåede det lige netop! Lunkne bølgeskvulp ved Årøsund kærtegner igen jollens bund! Skipper Rustfri fører os i første runde på afsøgning af det lavere vand omkring Årø med spinnegrejet ... efter havørreder ... eller måske en hornfisk? Men vi belønnes ikke for satset!
 
årøsund2
Vi skifter position og taktik: De flade skal lokkes på kanten af sejlrenden. Det er dog også noget af en ørkenvandring - lige ind til en ising på størrelse med Rustfri bider på!
 
årøsund3
Vi sidder fuldstændigt stille midt på Årøsund! Ingen vind - ingen strøm! Stilhed i dybet. Så! Endeligt et fornuftigt træk i linen - efter Pausefiskeren lettere desperat begynder at jigge med den lille pirk, der agerer lod for enden af forfanget: HUG! Skrubbe på 41 cm og 640 g. Årets største fisk på "Deluxen" ... ind til videre!
 
årøsund4
Inden vi trækker mod slæbestedet igen, når Rustfri også at få fiskefingre ... 2 flade til hver ... 2 over målet! Det bliver en voldsom sæson ombord på Jollelaugets fine skude!
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk