På tur med Pausefiskeren - 21.10.2018: Vonåen

Den komprimerede lykkefølelse, der blev fanget under lørdagens 3 kvarter med fint aborrefiskeri ved Engbroen, brusede søndag eftermiddag stadig i Pausefiskerens sansesystem. Skulle man ikke lige snige sig afsted og se, om stimen også i dag ville kunne bibringe lidt skællet fornøjelse?
 
aborre fra vonå
Jeps! Aborrestimerne var der endnu! Til Pausefiskerens udelte begejstring blev det første sæt striber kroget på drop-shot-rigget efter ganske få kast inde i søndags-sessionen!
 
aborre fra vonå
Selv om man ikke er helt vild stor, kan man godt være noget af en kriger! DROP9'eren blev angrebet hårdt af aborren med kamp-skader på rygfinnen.
 
aborre fra vonå
Aborre med frø-tunge? Selv de mindre fisk ville bare ha' DROP9'eren!
 
aborre på gummi
Alle 9 cm gummi indhaleret af en junior-aborre! Pragt- og kraftfulde hug på UL-grejet.
 
aborre fra vonå
Sessionen flotteste fisk? Velfightende sæt striber lige over de 30 cm - igen perfekt kroget på BFT-drop-shot-krogen!
 
aborre fra vonå
Selv om håbet for 2018-sæsonen var en vestjysk aborre på over 40 cm kan en Pausefisker stadig blive "nærmest lykkelig" over de mange herlige hug blot 7 minutter fra hoveddøren!
 
aborre fra vonå
Efter lidt mere end en time begyndte sliddet efter sommerens aborre-sessioner at mærke DROP9'erne. Først blev havfruehalen bidt af den transparente med glimmer (men den lokkede alligevel fisk ind til den blev revet af krogen i et ganske voldsomt hug!) ...
 
aborre fra vonå
... og derefter forsvandt den lyserøde (først i gabet på en sulten bandit - derefter forsvandt den ud i intetheden i endnu et hidsigt hug ude i åen!).
 
vonå
Det mærkedes pludseligt som om at stimen var trukket væk, det blæste lidt op og regnen meldte stille sin anmarch - og de sidste DROP9'ere var som beskrevet "Missing In Action". Var det bare på tide at afbryde sessionen?
 
aborre fra vonå
Tjah, men man kunne jo også lige teste andre gummidyr på drop-shot-rigget - en mindre aborre godkendte straks en Bug Ant fra Ecogear - den hører vist til i kategorien "creature baits" (Nørderi blandt lystfiskere foregår ikke kun blandt flue- eller medefiskere!).
 
aborre fra vonå
Der var blevet længere mellem fiskene - og størrelsen var også for nedadgående for aborrerne, der var tilbage på pladserne ved broen. Så efter et par mindre rødfinnede predatorer på Z-mans Scented LeechZ, var det vist bare at takke Vonåens Perca fluviatilis-stimer for en herlig weekend. 13-14 fisk lørdag og over 25 fisk søndag - med rigtig mange lige omkring de 30 cm. 5-stjernet vestjysk efterårs-fornøjelse!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk