På tur med Pausefiskeren - 27.03.2022: Limfjorden

Kysten kaldte! Forårsklassikeren med det hyggelige fællesskab i ROS passede heldigvis ind i Pausefiskerens skællede kalender! Og ja, årets første foreningstur gik ikke overraskende til Jegindø!
 
Jegindø limfjorden havørred
Så blev der rigget til - på destination nr. 2. For de ærede herrer fra Ringkøbing og Omegns Sportsfiskerforening havde selvfølgelig først slået vejen forbi Jegind Tap, den evige klassiker! Men vind- og vejrforholdene gjorde ikke Tap'en attraktiv på denne dag! Selv Pausefiskeren, der var dagens eneste fuldtids-spinnefisker, erkendte straks, at der måtte alternativ lokation i spil: Bøhløre Odde, vær os nådige!
 
Fisketur limfjorden oversigt kort map
Utallige kilometer kyststrækning til rådighed! Jegindø yderst til højre! 
 
savage gear seeker ørredfiskeri saltvand
Succesblinket fra seneste ROS-tur havde selvfølgelig fået genvalg af Pausefiskeren. Savage Gear Seeker ISP i 12 grams-versionen er eminent til de lavvandede kyster! På denne tur blev også den hvide udgave optaget i arsenalet.
 
ålegræs leopardbund hotspot
Leopardbund og tilpas klart vand! Det måtte da betyde ørreder, der kunne fristes!
 
forår ved limfjorden
Foråret kom og gik ... men når solen tog fat var der håb om Moder Naturs sikre opvågning. 
 
Pausefiskeren kaffepause på stranden
Det blev den gode kaffe og madpakken, der blev turens højdepunkt. Den ihærdige flok af ROS'ere piskede vandet igennem i mere end 6 timer - hovedsageligt med flue. Men hverken sirligt bundne rejeimitationer eller hidsigt vrikkende blink lokkede en eneste havørred til hug - vi kunne ikke en gang jage en eneste byttefisk eller reje ud af ålegræs eller visnende tangbælter ...
 
Senere blev der offentliggjort iagttagelser af en spækhugger, der huserede i Limfjorden. Det må da være den oplagte forklaring på selskabets manglende kontakter med Salmo trutta!
 
NB: Nej, Pausefiskeren har ikke limet et refleksbånd på sine waders ... men gaffatapen sikrede, at det vand, der allerede var sivet ind i støvlen kunne varmes op og ikke blev suppleret op med nyt, koldt vand!
 
 
prop flåd pausefisk
 
 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk