På tur med Pausefiskeren - 15.06.2023: Vonåen

Årets første mission med fyraftensfiskeri ved kanalen mellem de 2 fjorde! Var der ved at komme gang i de lidt større eksemplarer af Perca fluviatilis?
 
Årets første Vonå-aborre
Dagens taktik blev dobbelt-dropshot med levende orm - hvis ikke de stribede var hjemme, så kunne det måske friste en hork? I første kast var det dog en pragtfuld mørkgylden aborre, der tog ormen. En sen fangst af Vonå-aborre til årets fangstjournal - forhåbentlig blot den første af mange sortstribede røvere fra "hjemmevandet" denne sommer!
 
Klassisk Perca fluviatilis ved Engbroen
Den næste aborre fik mulighed for at være model ved det klassiske "fangst ved Vonå Engbro"-fangstfoto. Engbroen er et herligt sted i Vestjylland!
 
Aborre på dropshot-fisket orm
Der blev periodisk jaget en del derude i den mørke kanal - og lidt større røvere lod sig overliste af ormene, der dalede ned i jagtområdet.
 
De mellemstore aborrer jagede de små
Det så ud som om, at de mellemstore aborrer efterstræbte deres mindre søskende, som pilede rundt derude (og som også blev lokket af orme-rigget) - men et skifte til aborrefarvede jigs gav dog ikke fangst af en eneste kannibal.
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk