Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2023 / 21.10.2023 - Klittens Put and Take

På tur med Pausefiskeren - 21.10.2023: Klittens Put and Take

Årets fiskekongelige dyst var rammesat af Turisten - og med festlig base velplaceret i Turist-parrets hyggelige sommerhus på den yderste vestjyske klit var de ædle stangsvingere fra Team Kylling Pro Anglers Association snart i gang med "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup 2023"!
 
Der er vist her vi skal fiske? Klittens Put and Take
Budskabet ved put and take-søen var ikke til at tage fejl af! FISK! Så var det jo bare at få regnbueørrederne på krogen!
 
Turisten graver dybt for betaling af fiskekort
De aldrende fiskekonger havde måske lidt bøvl med det dersens moderne mobilepay - hvad gik der egentligt galt for kuverten med jyske dollers lige ned i den fastboltrede metalkasse?
 
Fiskekonkurrencen skåles i gang
Men andre ting skal forblive uændrede! F.eks. en fælles-skål for det skællede broderskab inden igangsætning af den royale fiskedyst! Skulle man ikke være bekendt med profilerne fra de foregående 27 omgange af "Tjek-Li'-Æ-Orm Cup" så er det fra venstre mod højre: Pausefiskeren (12 kongetitler), Turisten (6 kongetitler), Fynboen (2 kongetitler) og Flinkfiskeren (5 kongetitler). 2 gange på 27 år er der grundet manglende fangster ikke blevet udråbt en ny konge! (Det skyldes måske også, at Fiskekongernes Etiske Komité efterhånden er gået med til at godkende både solaborrer og aborrer som vinderfisk!).
 
Fynboen fisker intenst ved Fiskekongernes hovedkvarter
Fynboen i fuld koncentration. Han skulle nødigt sætte en af museumsstykkerne fra grejboksen i søens grøde!
 
Faktisk oplevedes årets Cup med utroligt stort fokus på fangst ... men når heller ikke de mange tyske lystfiskere ved søen rigtigt fangede noget (med en enkelt skummel fyr som undtagelse!), kunne det jo ikke være Fiskekongernes evner, det var for sølle? Grejboksene blev endevendt - spinnere, blink, gummidyr - uden kontakt. Og orm under flåd kunne hverken lokke storvildt med fedtfinne ... eller skalle, aborre eller andet med finner! 
 
Tæller krabber med i fiskekonkurrencen?
Turisten og Fynboen foretog efter næsten 3 timers forgæves fiskeri efter regnbueørrederne en desperat slutspurt ved krabbefiske-dammen! Heldigvis var der ikke gevinst i den grumsede strøm, så Den Etiske Komité blev ikke udfordret på en votering i forbindelse med at anerkende en krabbe som "vinderfisk" ... 
 
Ingen indvejning - men en ny skål i fiskebroderskabet
Men så måtte Team Kylling acceptere det: Afsluttende gruppefoto - uden fisk og uden en ny Fiskekonge! Men med en ny skål i broderskabet: "KLIT, PUT & FYNBO!"
 
Flinkfiskeren får overrakt trøstepræmie af Turisten
Jo, jo ... de manglende fangster under dysten gjorde da indtryk på de royale atleter ... men efter et par glas rødvin tilbage i sommerhuset var det alligevel hurtigt fortrængt! God mad i fremragende selskab - og en trøstepræmie til Flinkfiskeren - så var alt ved det gode gamle i fiskekongebroderskabet! 
 
Mon der er tilpas med pres på Pausefiskeren som arrangør af 2024-Cup'en - ikke kun fordi, at kongernes efterhånden omfattende pokal- og maskotudstyr er blevet opmagasineret på Æ' Pralstow - men også fordi, der vil ved næste års Cup vil være ekstra stort behov for fisk på land! Vi skal da have kåret en ny Fiskekonge!
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk