Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2022 / 19.06.2022 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 19.06.2022: Western Wetlands featuring FiskeFoto.dk

Tømmermændsfiskeri på den vestjyske prærie! En 120 års fødselsdag havde om lørdagen ramt Pausefiskeren hårdt - så hvad var mere meningsfyldt end til middagstid at blive samlet op af et par krølbenede ungersvende, der ligeledes var under genopstandelse fra en fugtig aften i ungkarlehytten langt ude i Naturens Rige? 
 
I optakten til missionen var der blevet drømt om en drivende jolle med glade råb fra velfangende fiskende svende. Men endnu en gang prustede Moder Natur med den vilde vestjyske vind den tanke ud af hovedet på Kasper, Martin og Pausefiskeren. Der blev så udpeget et par spots, hvor der (næsten) helt sikkert ville kunne kastes til gode aborrer - med alle deltageres skæve ben sikkert plantet på landjorden. Så det var bare med at komme afsted - den friske luft skulle være så livgivende!
 
western wetlands fiskeri klargøring
Havde Martin og Kasper mon danset hensynsløst voldsomt med små tykke alfer i sivene ved Fjordtroldens Dam natten før? De virkede nu lidt nedslidte! Dagens mindste lystfiskere gjorde klar til at udfordre de vestjyske predatorer - og mere fredelige fisk.
 
modgift høst pilsner tømmermænd
Pausefiskeren kastede med små gummidyr, Martin med klassike spinnere og Kasper balancerede orm under flåd - men det var ikke fisk, der blev dagens første høst. Heldigvis kunne der plukkes sunde råvarer i grøftekantens brogede flora. Dejlig modgift mod fortidens synder! 
 
rudskalle fiskefoto.dk medefiskeri
Kaspers effektivitet med kirkegårdens orm er sagnomspunden - og det var selvfølgelig ham, der knækkede koden. En stime mindre rudskaller ville pludselig gerne bidrage til underholdningen. Intet foto - ingen fangst!
 
aborrefiskeri Geoff Andersson vestjylland
"At være, eller ikke at være ..." total lykkelig over dagens første aborre på gummidyr. Pausefiskeren havde lige skiftet fra almindelig jig til chebu-rig med en Westin CreCraw påmonteret. Og bummelum - et hidsigt sæt striber i størrelse Small piskede op gennem bølgerne i Western Wetlands.
 
medefiskeri aborre prop og orm
Efter 10-15 minutters naivt håb om at have fundet aborrestimen fik Pausefiskeren bud om at prøve rudskallefiskeriet på Kaspers hotspot - med Kaspers flåd-riggede stang. Vinden gjorde det ikke helt nemt at kaste det sarte setup - men Pausefiskeren ramte dog næsten kanten af rudskallestimen - og krogede hurtigt den første fisk på orm ... en aborre!
 
rudskalle medefiskeri Vestjylland
Sådan! Efter et par knap så vellykkede drev i bølgen hen mod rørskoven skete det - flåddet blev hidsigt trukket ned, tilslag! Og årets første rudskalle kunne noteres til Pausefiskeren. Smukt! 
 
Og med vinden viftende virilt i stangtoppene valgte selskabet så, at det måtte være kulminationen på dagens fiskeri. Dejligt med fiskeslim på fingrene og masser af frisk luft til de små grå! Stor tak til altid hyggelige "partners in crime" - uden jer, intet fiskeri med tømmermænd!
 
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk