Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2022 / 30.04.2022 - Refsgård Lystfiskesøer

På tur med Pausefiskeren - 30.04.2022: Refsgård Lystfiskesøer

Så blev det endelig tid til en selskabelig dyst med en omgang familiefiskeri ved put'en!
 
Go'e gamle Rullesten havde nemlig støvet den bulede turmand-kasket af og inviteret til hygge på ørred-bordellet ved Refsgård!
 
familietur ørredsø
3 generationer drøftede dagens strategi - mon William får kroget sin første ørred?
 
Pausefiskeren junior
Pausefiskeren Junior beviste hurtigt, at æblet ikke falder langt fra stammen ... ingen grund til at bøvle med de mange store og synlige ørreder i søen, når man kan friste de små frække aborrer!
 
aborre på gummi
Pausefiskeren har luret på at finde det rigtige setup til at kroge de vilde ørreder i åen på gummidyr - så fiskesøen gav da mulighed for at tjekke fedtfinnernes interesse i chebu-rigget. Men som så ofte før, var striberne hyppigere og mere glubske end søens regbueørreder. Her var det LMAB Finesse Filet Craw, der blev indhaleret af en lille røver.
 
muslingefiskeri
Muslingefiskeri ... det kan Pausefiskeren Junior også! De hersens skal nok simre ret længe i en billig hvidvin, inden servering ...
 
aborre på gummi 2
Gunki Tipsy i Firetiger ... den er ørred-bordellets aborrer også vilde med ...
 
Familiefiskeri
Rullestenen himself i klassisk afslappet stil ...
 
regnbueørred på gummi
Man kan betale sig fra et godt testresultat:  Pausefiskeren havde kun en chance tilbage - børnesøen! Heldigvis var der ingen aldersbegrænsning ved den lille sø, bare ekstra betaling pr. fangst - ud over det man allerede havde betalt for at fiske ved søerne! 10-12 kast i den lavvandede dam, og en hidsig regnbueørred huggede på Tipsy'en. Herlig fight på UL-stangen - fedtfinnen fik hvirvlet en del bund op i de hurtige udløb. Men til sidst blev den landet med et solidt greb om nakken. Chebu-rig og Gunki Tipsy - den kombi skal vist medtages i den vestjyske ådal nordøst for Ringkøbing!
 
Williams første regnbueørred
Og ja, William tog også ekstra-chancen til sidst - børnesøen for The Win! Mon han har fået serveret den for sine fiske-elskende forældre?
 
Grillpølsen - den nødvendige finale
Traditionen tro rundede vi dagens familiefiskeri af med det eneste rigtige - tykke og velsmagende grillpølser. Uden fangstbegrænsning! Stor tak til Rullestenen for et fint arrangement!
 
pausefisk flåd prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk