Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2023 / 21.01.2023 - Loch Nees Put and Take

På tur med Pausefiskeren - 21.01.2023: Loch Nees Put and Take featuring FiskeFoto.dk

Den østjyske webredaktør havde annonceret et af sine stangsvingende visitter i Vestjylland - og Pausefiskeren var tilpas nem at hive af sofaen og ud det vinterlige Danmark for at deltage i en af Kaspers forhåbentligt skællede seancer.
 
Vind og nedbør op til togtet gjorde dog valget af fiskevand og  noget problematisk. Pausefiskerens hjemmevande var fyldt til over kanten - eller fredet!
 
Men så var der jo altid muligheden for at danse rundt i savsmuldet i et tilpas kendt ørredcirkus ... mon ikke monstrene fra Loch Nees kunne skabe lidt action i vinterkulden?
 
Fiskefoto.dk er plads ved ørredsøen
Kasper havde efter den første dag af sin første vestjyske fiskemission i 2023 overnattet i en nærliggende primitiv hytte - så han var godt tilfreds med, at solen kæmpede med at få overtaget på denne flotte vinterdag. 
 
Ingredienser til en god fiskedag - Savage Gear Nails og Hancock Old Gambrinus Dark
Tilbage i "Lystfiskerklubben Bundbid"-tiden var Loch Nees ofte en klassisk sidste tur i klubmesterskabet omkring oktober/november - men mon ikke at det lille UL-blink Nail fra Savage Gear også kunne friste de tykke regnbueørreder i januar? Pausefiskeren husker stadig glæden ved fighten med en "næsten" 4 kilos fedtfinne på UL-grejet - selv om erindringen nærmest er i sort/hvid ...
 
Is på fiskesøen - på en flot vinterdag
Solen kæmpede bravt, men vinteren havde fortsat sit tag i det vestjyske. Der var egentligt fint med åben vand at kaste agnene i, dog var der stadig en bræmme af tyndere is på tværs af ørredsøen (Størsøen, Skovsøen og børnesøen var helt frosset til!).
 
Dropshot-rig med High5Lures nye Craw - med rejesmag
Testfiskeri, når de kendte agn svigtede: Den nye Craw fra High5Lures - og så endda med rejeduft! Men heller ikke en langsomt fisket stinker på dropshot-rigget kunne i det kolde vand friste en ørredkæft.
 
Pausefiskeren spinner og spinner - det er køligt, men STOP TALKING WEATHER
Små blink, spinnere og gummidyr sniges langs iskanten - men Pausefiskeren mærkede blot liv, da en tummelumsk ørred svømmede ind i linen 2 meter fra spinneren ... og lidt senere igen, da der kort var liv i stangspidsen, da der blev pausefisket en af Kaspers regnorm på et passivt dropshot-rig.
 
Solen sender den sidste energi til de nye micro finesse gummidyr fra Zman
Sidste desperate forsøg, da det begyndte at skumre ... årets nye aborre-guf blev bundet på UL-stangen i håbet om at overliste en nysgerrig ørred. Z-mans microfinesse gummidyr til neddimensioneret ned-rig! LarvaZ skal nu nok fange noget ... men ... altså ikke denne dag!
 
Solnedgang over fiskesøen
Slut på en hyggelig opstart på fiskeåret 2023 - med tak til Kasper for anledningen til at lave et ninja-rul af sofaen og få testet lidt nye agn på en smuk dag! Moder Natur rundede malerisk seancen af ...
 
Instagram - Zman reposter Pausefiskeren
Efterskrift: Et lille gyldent glimt fra Vestjylland på Instagram blev også set og delt ovre på den anden side af Atlanten ... 
 
Flåd prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk