På tur med Pausefiskeren - 01.09.2020: Vonåen

Jagende fisk overalt! Der var positive sortstribede vibrationer på vandrørene på de sociale medier vedr. aborrernes bidelyst i Vonåen - så det var tillokkende at tage UL-dropshot-stangen i baggagerummet og satse på et kort sats inden arbejde - og måske endda også efter arbejdsdagen?
 
vonå aborre barsch perch dropshot fiskeri Vestjylland
Rygtet talte sandt! Åens overflade kogte over en strækning på flere hundrede meter af skræmte eller jagende fisk. Og der skulle ikke mange kast til, før Pausefiskerens første sæt striber kunne beundres i morgensolen. Dropshot-rigged DROP9 fra High 5 Lures lokkede tydeligt i det brune vand.
 
vonå aborre fiskeri Vestjylland dropshot high5lures
I kølvandet på dagens første fisk fulgte en serie af hug og kontakter, der ikke ville hænge fast? I sidelommen på fisketasken lå et par slidte Keitech Hog Impact fra seneste besøg ved kanalen, hvor de blev fisket som Texas-rigged. Den mindre og blødere Hog Impact blev angrebet i første indspinning - og banditten blev kroget. Fin fight på det lette grej! Og flere glade fiangster fulgte ... men, oh, kære Pausefisker - så blev det vist tid til at komme på arbejde?
 
Men senere på dagen ... samme sted:
 
vonå aborre perch bars fiskeri Vestjylland
DROP9'eren - denne gang i farven "Headlight" - blev monteret som eftermiddagens førstevalg - og ganske hurtigt var der bud efter den! En fin fisk tæt på de 30 cm hilste hurtigt på fotografen. Igen var et træk langs betonkanten den rette medicin.
 
vonå aborre perch barsch vestjylland fiskeri
Inden Pausefiskeren skulle hjem og jonglere med kødgryderne nåede 5-6 aborrer i den gode ende af Vonå-skalaen - afslttende med en skønhed lige over de "UL-magiske" 30 cm.
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk