På tur med Pausefiskeren - 13.09.2023: Vonåen

Statistisk set måtte endnu en fyraftens-mission kunne bringe Pausefiskeren tættere på en af de klassiske rødfinnede banditter i størrelse lidt mere end medium - selvom den gamle kanal mellem de 2 fjorde ikke helt havde levet op til fortidens fornøjelige aborrefiskeri denne sæson.
 
Optaget skilt i Vonåen
Med årets knap så store succes med aborrefiskeriet var det ikke Pausefiskeren, der havde sat skiltet op på fiskepladsen for at reservere et hotspot ...
 
Aborre på gummi - micro finesse fra Zman
Der var ikke meget liv omkring broen længst mod vest - men efter et par meget forsigtige nap i den lille Zman Tiny TicklerZ lykkedes det efter nogle forsøg at kroge en af kanalens stribede banditter i børnehavestørrelsen.
 
Der er langt mellem huggene - men endnu en lille aborre snydes af det amerikanske gummidyr
20 minutter mere ... og dagens andet hug. Når både størrelsen på aborrerne og frekvensen mellem huggene oplevedes til den knap så hidsige side, så kunne man da ...
 
Smukke røde finner - Perca fluviatilis
... bare skifte bro? Pausefiskeren landede på Turistspottet lidt længere opstrøms - og efter 2-3 kast var der rødfinnet action på klingen! Mere action - og større fisk?
 
Ny bro - større stribede banditter
Ja, okay ... ikke meget voldsomt større - men mere temperementsfulde i hugget og i fighten på UL-grejet. 
 
Bedre gennemsnitsstørrelse på aborrerne
Endnu en rødfinnet skønhed - næsten på vej mod de 23-24 cm ...
 
Velnæret aborre fra den vestjyske kanal mellem de 2 fjorde
Fiskene var sultne, og ramte man strømkanten efter broen med gummidyret var der nap eller hug. I knap 10 minutter. Så blev der igen meget stille derude i kanalen. Men Pausefiskeren nød et øjeblik lige at mærke antydningen af tidligere års skællede fornøjelse!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk