Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2019 / 29.11.2019 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 29.11.2019: Western Wetlands featuring FiskeFoto.dk

Regn og vind blev afløst af mere behagelig efterårsvejr - og Kasper fra FiskeFoto.dk og Pausefiskeren blev enige om, at Esox lucius og Perca fluviatilis da måtte være ved at æde sig en pukkel til for at kunne klare sig igennem den forestående vinter.
 
Og så var der jo Hobie-kajakkerne fra Westcoast Sportfishing, der jo tidligere på året efterlod de 2 gæve fiskere med lysten til mere pedal-tramp i det vestjyske! Martin kunne heldigvis melde, at kajakkerne var ledige!
 
ringkøbing fjord geddefiskeri hobie kajak
Hobie-kajakken kan sagtens bæres af to virile svende - men når den oplagte parkeringsmulighed for Toyota'en og trailer var et stykke fra fiskevandet, er løsningen med den hurtige påsætning af hjul eminent!
 
gedde pike hecht angeln vestjylland kajak fiskeri
15-20 minutter inde i fiskedagen krogede Kasper turens første gedde - på sin sprit-nye Savage Gear Parabellum UL-stang! Og som så ofte før ... på Zman's TRD-nedrig målrettet mod aboorerne. Fangsten satte forventningen til ferskvandskrokodillernes bidelyst en hel del op!
 
fiskeri vestjylland gedde pike hecht musling
PR! Den absolut største musling, Pausefiskeren nogensinde har fanget! Jo, jo! Der der top-hypede Strike Pro Miuras Mouse kan helt sikkert noget!
 
hobie kajak fiskeri vestjylland gedde pike hecht
Skiftevis kastefiskeri og let kajak-trolling med Miuras Mouse, Shad10 fra High 5 Lures, Pig Shad Jr og diverse woblere fik ikke Pausefiskeren på tavlen de første par timer - men den skumle bund kan man da hænge fast i, når man sniger rundt langs rørskovens kanter.
 
gedde hecht pike savage gear vestjylland fiskeri
På vej til endnu et pedaldrevet raid langs rørskoven skifter Pausefiskeren til den gamle klassiker 4play fra Savage Gear. Gedde-imitationen når ikke at blive trukket mere end 4-5 meter gennem vandet, da stangspidsen rykkes ned - og modhygget kan sættes. Fighten var dog hurtigt overstået - da modstanderen blot dansede lige omkring de 40 cm! Men en fisk er en fisk! 
 
gedde vestjylland fiskeri pike hecht hobie kajak
Tak for foto-session! Ud og æd dig stor i rigtig mad! 
 
hobie kajak vestjylland ringkøbing fjord fiskeri
Kasper fiskede koncentreret med Ned-rigget i lange perioder af dagen, men ikke en eneste sortstribet bandit blev lokket til hug! Var vejrskiftet fra efterårsregn til tørvejr med kulde en drillende faktor? På den sidste del af vandet lykkedes det dog Kasper at kroge 2 mindre gedder.
 
gedde fiskeri hecht angeln pike fishing vestjylland
Pausefiskeren fiskede højt og dybt - og midt imellem. Men hverken på de dybere strækninger eller omkring grødebankerne var der fisk, der kunne lokkes.
 
gæs vestjylland gedde fiskeri ringkøbing fjord
Gæs på træk over Western Wetlands. Et fantastisk skue - hver gang!
 
kajak fiskeri  solnedgang vestjylland ringkøbing fjord
Kasper drev ind i solnedgangen. En betagende dag sammen med Moder Natur sluttede med endnu en visuel og "romantisk" energi-opladning til krop og sjæl!
 
Storskællet tak til Kasper for godt selskab, til Martin fra Westcoast Sportfishing for vejledning og kajakker! Mon ikke der skal planlægges en stortandet mission inden Gedden Grum's fredningstid i april?
 
NB: Pausefiskeren nåede på vej hjem fra turen at indkøbe en ny fiskestang til det lidt tungere aborrefiskeri - det var jo Black Friday hos Lystfiskeren i Hvide Sande! Og der er absolut ingen grund til at spørge: Hvorfor manglede han mon sådan én? Svaret ligger desværre nok på bunden af fjorden ...
 
 
 
 
Supplerende fotos © FiskeFoto.dk
 
 
prop pause
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk