Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2023 / 07.05.2023 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 07.05.2023: Western Wetlands featuring FiskeFoto.dk

Chefredaktøren på FiskeFoto.dk ville tage den nærmeste omvej fra det østjyske til et friskt havkatte-togt på Vesterhavet - via et par sessioner ude i de forårsramte vestjyske vådområder.
 
Og Pausefiskeren bed på - for Kasper havde måske et godt bud på et "ukendt" hotspot i nærområdet?
 
Skæl på bredden - tegn på fredfisk og-eller røvere?
De 2 webredaktører fandt hurtig gejsten ved første (og næsten ukendte) spot - der var dramatiske spor af fisk umiddelbart med ok størrelse - der under alle omstændigheder ikke var blevet genudsat! Men om skællene i græsset skyldtes Homo sapiens med en fiskestang eller en pelsklædt jæger med sultne unger kunne ikke lige afgøres.
 
Hug på gummidyr - af ferskvandsmusling
Området blev afsøgt grundigt med gummidyr - og Pausefiskeren fik en ordentligt hug! Tæt på PR-ferskvandsmusling ...
 
Onkel Finns Mosteri leverede klitrosesnapsen - skål i Vestjylland!
Aktivt fiskeri gav ikke yderligere ryk i krogene - så der blev rigget op med bundfisket orm. Det måtte da kunne lokke den ene eller anden art til at bide? Imens huggede de gæve stangsvingere på en lummer kryddersnaps fra Onkel Finns Mosteri - med safterne og ånden fra de saliggørende klitrosehyben! Vestjysk skål!
 
Jagten fortsætter på spot 2 i herligt sommervejr
Der blev efter yderligere en times manglende aktivitet under overfladen skiftet spot - men også her 10-12 minutter længere nordpå var det som ved det døde hav! Ormebadning og små gummidyr lokkede absolut intet frem fra de spæde åkander. Var alle de kære skællede venner måske optaget af at formere sig?
 
Endeligt en fisk - aborre fra børnehaveafdelingen på orm
Wup! Efter næsten 6 timers fiskeri lykkedes det! Dagens første, største og eneste fisk til Pausefiskeren! En meget ung Perca fluviatilis huggede på en bundfisket orm. Aborren var ikke meget større end Kaspers overskæg, men en fisk er en fisk!
 
Fiskefoto.dk-redaktøren kroger også en fisk - rudskalle på orm
Det fik den unge østjyske webredaktør op på dupperne! Han piskede op og ned ad bredden med sin flådfiskede orm - og en halv time senere kunne han hæst triumfere med et nydeligt eksemplar af en rudskalle! 
 
 
PS: Kasper skulle jo egentligt afsted på havet efter havkat - læs mere om denne ekspedition på FiskeFoto.dk via dette link: 
 
 
 
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk