På tur med Pausefiskeren - 15.08.2023: Vonåen

Striber fra kanalen som dagens gave? Det klassiske fyraftens-fødselsdags-fiskeri for gammelfar Pausefisker skulle da også forsøges i denne sæson!
 
Dannebrog - fødselsdagsflag
På vandringen til kanalen mellem de 2 fjorde blæste Dannebrog flot & frisk i vestenvinden ved hotellet ikke langt fra vandet. Nok ikke til ære for Pausefiskeren, men alligevel ...
 
Aborre fra Vonåen
Vandet var rimeligt brunt, så valget af agn var ikke en svær beslutning: Den gule version af High5Lures Drop9 har før vist sin effektivitet på dropshot-rigget under disse forhold. Og efter ganske få kast med gummidyret hilste dagens første sæt fødselsdags-striber da også på! 
 
Broen over Vonåen ved Ringkøbing
Den sidste bro inden udløbet i Ringkøbing Fjord. Og heldigvis med en læside, når vinden ruskede ind imellem.
 
Aborre har næsten slugt Drop9 fra danske High5Lures
Der var ikke helt så meget gang i banden af stribede banditter, som der tidligere har været her sidst på sommeren. Og størrelsen var heller ikke voldsom - men selv de mindre eksemplarer af Perca fluviatilis kunne sagtens inhalere hele gummi-agnen.
 
Sommerstemning - Skyggen af en Pausefisker
Summer-vibes ved betonkanten! Selv Pausefiskerens skygge er blevet lidt mere rynket de seneste år ...
 
Flotte vestjyske striber - Perca fluviatilis from Western Wetlands
Frisk og frejdig - en aborre i fuld pragt og med tilpas attitude! 
 
Pausefiskeren med et dejligt sæt fødselsdagsstriber
Tak til Vonåen for endnu en fødselsdags-session med en tilpas omgang skællede, metalgrønne gaver med striber! Mon ikke man kan håbe på en omgang mere seriøs after-party, når der forhåbentligt kommer rigtig godt gang i fiskenes efterårs- og vinterklargøring?
 
Pausefiskerens prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk