På tur med Pausefiskeren - 13.04.2022: Vonåen

Mon de stribede røvere var vågnet op til dåd - eller havde kønsdriften fortsat fat i dem og havde lokket dem alle andre steder hen, end der hvor Pausefiskeren "plejer" at friste dem?
 
vonå
Mærkeligt vejr i Vestjylland - både med tågedis og vind. Da Pausefiskeren med sagte finneslag passerede forbi de første fjordfisker-joller langs bredden, var der ikke meget aktivitet, eller noget, der tydede på, at foråret for alvor ville titte frem på dette togt i High Rider'en! 
 
piglet shad jigfiskeri aborre cwc strike pro
Badedyret var rigget til med både dropshot-stang og kastestang med jigs. Men sejladsen fra kano- og kajakklubben og op til broen gav ikke den mindste antydning af liv under overfladen. Heller ikke den frække Pigster Tail fra Strike Pro kunne udløse et tegn på jagende fisk ...
 
Pausefiskeren på Vonåen
Efter knap 2 1/2 time på den ellers oftest tilpas lykkebringende kanal mellem de 2 fjorde ... måtte Pausefiskeren erkende, at det stadig ikke var tid til at registrere årets første vestjyske aborre! 
 
lakridspiben - den evige trøst
... men så kan man jo altid trøste sig på turen nedstrøms i High Rider'en med en lakridspibe ... en af de helt friske! Mmmmnnnhh!
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk