Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2018 / 30.09.2018 - Den Skumle Skovsø

På tur med Pausefiskeren - 30.09.2018: Den Skumle Skovsø featuring FiskeFoto.dk

Oprejsning! Efter næsten kun at have været udsat for heste- og slet ingen karpebid tidligere på dagen, forflyttede de herrer webredaktører deres hovedkvarter til skoven - med "næsten-garanti" for ny PR-aborre til Pausefiskeren!
 
Grill
To omgange Svensk Pølseret klargøres - mens de levende agnfisk cirkler rundt under flåddene. Skovsøen rummer rigtig fine sortstribede banditter - Kasper har fanget flere aborrer pænt over kiloet! Mens aftenen sniger sig ind på de gæve lystfiskere stiger spændingen ...
 
Hug
Fordøjelsen af aftensmaden er ikke helt påbegyndt inden ... Kaspers flåd trækkes hurtigt afsted og går under! Kort afventende stilhed, tilslag ... og FIGHT!
 
afkrogning
Gode striber! Mon de magiske 1000 gram passeres i første hug i skoven?
 
aborre
Prægtig fisk - også selv om den "blot" er 39 cm og 870 gram. Fint: Guiden har vist, at der er fisk ... så er det gæstens tur, ikke?
 
bænken
Tiden går ... og absolut intet fornuftigt sker med Pausefiskerens flådfiskede skalle. Og da der endeligt er bevægelse i flåddet ... spytter den helt sikre STORE aborre agnfisken ud, da den kort før tilslag mærker modstand ... Pausefiskeren trækker sig stille tilbage på en bænk og overvejer at dulme sorgen med mere end én af de sidste øl fra Mylius-Erichsen Bryghus (Og den konkurs skal vi da nu slet ikke til at rippe op i i denne triste situation!). 
 
afkrogning igen
Seriøse striber! Kasper overlister igen en af skovsøens røvere. Og denne gang siger målebåndet og vægten det rigtige!
 
aborre
Smukkere end smuk! For slet ikke at tale om aborren! 43 cm og 1230 gram. Den kunne da have pyntet på en tilfældig vestjydes PR-liste ... hvis man da går op i noget sådan ...
 
Pausefiskeren
Nogen har fisken, andre har t-shirten ... Pausefiskeren fortsætter jagten på striber i størrelse XL, men det er måske også mere passende, at PR-aborren er vestjysk?
 
Igen stort PRUH og skællede taksigelser til Kasper og FiskeFoto.dk for herligt selskab ... og trods alt muligheden for at kroge en fin fisk eller 2!
 
 
Supplerende fotos © FiskeFoto.dk
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk