Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2022 / 18.09.2022 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 18.09.2022: Western Wetlands featuring FiskeFoto.dk

Det vestjyske vejr er ofte en væsentlig med- eller modspiller på fisketuren - ikke mindst når man fortløbende håber på at snige sig ombord på en skude og opleve nye perspektiver på fiskeriet derude i Western Wetlands. 
 
Og endnu en gang blev letmatroser gjort til landkrabber! Vinden var os ikke nådig, så Skipper Fjordtrold kunne ikke få sig til at hejse piratflaget og sætte kursen ud i det voldsomme dønninger på fjorden. Jollen forblev i laden - og de 3 fisketosser - Kasper, Martin og Pausefiskeren - satsede på landbaseret hygge omkring Ringkøbing. Til trods for vejrmeldingen ...
 
Morgenmad i regnen - Ringkøbing Havn
Morgenmaden - bortset fra de første 5-6 minutter - nydes i strålende regnvejr. Både rundstykker og wienerbrød blev forvandlet til "blød brød" - hvilket sikkert var godt for de aldrende fiskeres tandsæt!
 
Aborrefiskeri i købstadens havn
Første spot på hygge-missionen: Ringkøbing Havn afsøges for stribede banditter - og nogle kast med gummidyrene foregår endda i tørvejr!
 
Den eneste succesfulde fisker - skarven
Den eneste succesfulde fisker i havnebassinet var skarven og dens famile. Det lignede dog mest skaller, som den hentede op fra sine togter i dybet.
 
I tørvejr under broen - dovne aborrefiskere på mission søndagshygge!
Spot nr. 2: Under broen over Vonåen kroges blot tørvejr og flere røverhistorier! Hverken gummi eller en helt naturlig orm lokker selv den mindste fisk til et forsigtigt hug ...
 
Engbroen og madpakkehuset - den sidste base for dagens elendige aborrefisker!
På tredje spot er der lige så lidt action under vandoverfladen som de andre steder - men fornøjelsen ved en "Sort Guld" kan man ikke tage fra de gæve fiskere! Den skulle dog drikkes i et højere tempo end vanligt - hvis ikke den skulle fortyndes urimeligt af den nu vedvarende nedbør ...
 
Romantik holder fiskerne varme på en våd efterårsdag i Vestjylland
... udfordringen er dog, at nogle kan blive lidt ekstra kælesyge af det gyldne alkoholholdige stads! Absolut tid til at bryde op! Men selvfølgelig med et 1000-tak for hyggen til Kasper og Martin! Næste gang, så ... jolletur!
 
 
pausefisk prop flåd
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk