Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2020 / 16.08.2020 - Ringkøbing Havn

På tur med Pausefiskeren - 16.08.2020: Ringkøbing Havn featuring FiskeFoto.dk

"Flydering? Så jeg skal i mine neoprenwaders?", prustede FiskeFoto.dk's knap så sommerfriske webredaktør, da Pausefiskeren foreslog, at dagens togt skulle indbefatte de oppustede badedyr inkl. ekstraudstyr! Alt det stønneri bare fordi termometret viste 30 grader ...
 
aborre fiskeri ringkøbing havn
Begge badedyr blev sat standsmæssigt i havnen og der stævnes ud efter Ringkøbing Havns aborrer. Kasper blev tilpas afkølet af fjordens vand - hans sæde er heldigvis også placeret noget lavere i vandsøjlen i Ron Thomson-ringen! Pausefiskeren havde de lette åndbare waistwaders på - en fordel, når man sidder lidt højere oppe i solens stråler i High Rider'en.
 
aborre fiskeri ringkøbing havn
Der går ikke længe, inden Pausefiskeren kroger dagens første bandit på skrænten af sejlrenden. Kasper kastede hurtigt ind på samme plads - og scorede dagens første dublet af skalle og aborre! Han havde dopet sin line med en lille ophænger over jiggen - og ophængeren blev agnet med orm!
 
aborre fiskeri ringkøbing havn zman trd crawz
Pausefiskerens sæt striber var første fangst med hjælp af Ned-rig-variationen TRD Crawz - fed farve, der må kunne lokke alle krabbe-, krebs- og rejespisende aborrer!
 
ringkøbing havn fiskefoto.dk skalle fiskeri
Aborren blev hurtigt genudsat, men Kasper når at vise skallen fra dubletten.
 
aborre fiskeri ringkøbing havn
Den hurtige oplevelse af fangstsucces blev lidt efter lidt udvandet - der var ikke meget liv i den indre del af havnebassinet. Pausefiskeren skiftede lidt utålmodigt til tungere jighovede - og til en ShadTeez fra Westin. På vej ud mod fjorden igen var der pludselig kontakt til striberne. En fisk til Pausefiskeren og et par hurtige til Kasper.
 
ringkøbing havn aborre fiskeri flydering highrider
Ikke en dublet til Pausefiskeren, men bare dobbelt release! Den første aborre nåede at hvile sig lidt i fangstnettet, mens den anden blev kroget i kastet efterfølgende, da vi kort havde en stime tæt på. Det gælder om at være parat! Også til fisk på omkring de 25-26 cm.
 
ringkøbing havn aborre fiskeri flydering
Vi søger fisken og fighten - og nyder bare at være til - derude i naturen. Western Wetlands - Home of Pausefiskeren.
 
ringkøbing havn aborre fiskeri flydering
Der blev igen langt  imellem huggene på jig - så Pausefiskeren valgte at skifte våben! UL-droposhot-stangen med den voldsomt gule gummidyr Drop9 fra High 5 Lures ændrede frekvensen på kontakter med det samme! Langsom indspinning lige over bunden - det var det de stribede ville have!
 
aborre fiskeri flydering ringkøbing havn
Endnu en flot dublet til Kasper! 2 fisk mellem 25 og 30 centimeter gav god flex på UL-stangen!
 
aborre fiskeri ringkøbing havn flydering
Sommer-sjov på vestjysk! Endnu en velfightende aborre på dropshot gøres klar til landing i High Rider'en.
 
ringkøbing havn aborre fiskeri flydering
Afkrogningen håndteres nemt, når fangstnettet kan fastgøres i G-hoild fra Railblaza.
 
aborre fiskeri ringkøbing havn flydering
Smil!
 
aborre fiskeri ringkøbing havn flydering
Dagens største sæt striber gik til Kasper - lidt over 30-32 cm er ok på en tilfældig søndag eftermiddag!
 
ringkøbing havn aborre fiskeri flydering
Drop9'eren fortsatte med at hente fisk op fra skrænterne ved indsejlingen til havnen. 
 
aborre fiskeri flydering ringkøbing havn
Hovedparten af Pausefiskerens aborrefangster var mellem 25-28 cm - med et par stykker lige over de 30 cm. Sommer-sjov på vestjysk ... men det har jeg vist allerede skrevet ...
 
aborre fiskeri ringkøbing havn flydering
Hvis jorden er flad ... så er webredaktøren fra FiskeFoto.dk snart på vej ud over kanten! 
 
Igen en kæmpe fornøjelse at være på skællet mission med Kasper - der også skal have stor tak for hurtig reaktion, da Pausefiskerens mobil smuttede ned af låret (hvor den var placeret for at tage næste fiskeportræt efter afkrogning), ramte sædet og ploppede i vandet - og landede på svømmefødderne - hvilende med hver ende af mobilen på hver sin fod! Nervepirrende 30-40 sekunder inden Kasper finnede sig frem og kunne gribe telefonen, der stadig var klar til at tage billeder! Der var ellers potentiale for noget af et "fiskefoto" fra bunden af indsejlingen ...
 
 
Supplerende fotos © FiskeFoto.dk
 
 
prop flåd pausefisk
 
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk