Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2020 / 16.03.2020 - Ringkøbing Havn

På tur med Pausefiskeren - 16.03.2020: Ringkøbing Havn

Tid til et lille eksperiment? Kunne man finde nogle tilpas rogntunge sortstribede banditter på skrænterne af sejlrenden og langs molerne ved havnen? Badedyret blev pumpet - og noget af vinterens nyindkøbte grej skulle flashes i den uendelige søgen efter aborrer over gennemsnittet.
 
ringkøbing havn aborre flydering
Nyt, nyt, nyt! Strike Pro Astro Vibe spændt for enden af linen, som var rullet på Daiwa Revros'en, der igen var spændt fast på Gunki Yurai-stangen. Ikke helt UL-stilen som vanligt - men derfor også et glimrende supplement til Pausefiskerens klassiske aborrefiskeri.
 
ringkøbing havn lystfiskeri aborre flydering
Kanterne langs molen (hvor sensommerens stribede røvere ofte står i grupper) og sejlrendens skrænter blev afsøgt med diverse nyt og klassisk endegrej - men hverken metal eller gummi kunne finde en sulten fiskemund ...
 
ringkøbing havn lystfiskeri aborre flydering
Dagens højdepunkt blev således test af endnu en Railblaza-dims på Highrider'en: Den lille frække G-hold er perfekt til at holde fangstnettet fast, når flyderingen tøffer rundt på bølgen brun. En fin investering, når man nu ved at fangstnettet IKKE er flydende!
 
 
prop pausefisk lystfiskeri Vestjylland
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk