Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2020 / 13.05.2020 - Western Wetlands

På tur med Pausefiskeren - 13.05.2020: Western Wetlands featuring Westcoast Sportfishing

Hvordan skaffer man sig ekstra god karma på en kort fyraftenstur? Man laver en aftale med Martin fra Westcoast Sportfishing! 
 
Westcoast Sportfishing gedde fiskeri jolle pigshad
Englene hvinede frydefuldt, da Martin lod sin pragtfulde alu-jolle glide ud i søen og kort efter satte el-motoren os i bevægelse langs rørskoven. Martins lokalkendskab skulle udnyttes på det groveste! 
 
fyraftens fiskeri gedde jolle pausefiskeri
Der var dækket op til både fisk og fiskere! Gris til gedderne og ko til de forventningsfulde fyraftensfiskere!
 
Vestjylland gedde fiskeri pigshad spinnefiskeri jolle
Men bespisningen måtte vente. Der skulle lige luskes rundt i Western Wetlands for at finde de første gode spots ...
 
Martin var i sit es. Med stor overbevisning blev vandets potentiale besværget. Der er indtegnet mange flotte historiske fangster på Martins mentale søkort.
 
På de første 3 "klassiske spots", vi passerede, var der ingen kontakter. Men 4. gang Martin pegede, kastede Pausefiskeren sin aborrefarvede Pigshad midt mellem rørskov og kanten til søens dybeste hul. 3-4 gange blev der drejet på Shimano Stradic-hjulets håndtag - og BAM! Gummigrisen blev inhaleret i et tungt sug!
 
gedde 100+ pigshad spinnefiskeri fangstnet vestjylland
"Den skal bare ind!" lød det ophidset fra Martin. En herlig fight med en rigtig utilfreds madamme, der lige skulle prøve at køre ind under jollen og bag om elmotoren. Men Shimano Yasei-stangen dirigerede hende sikkert ud igen - og Martin landede madammen uden dramatik i det store landingsnet! Wauw! Sikken en fisk! Der blev kastet med slimede highfives og en maskulin omgang gorilla-brummen rungede ud over Western Wetlands! Metersfisken var sikret! Efter bare 15 minutters fiskeri!
 
gedde 100+ pigshad Vestjylland pike spinnefiskeri hecht ringkøbing
No words needed ...
 
Westcoast Sportfishing guide pike hecht pigshad Vestjylland
Se, det er en opofrende guide! Ved afkrogningen fortjente Martin sig et lille kærlighedsbid fra Mutter Esox ... så det ikke var Pausefiskeren, der blødte, når den grumme fangst skulle præsenteres på det officielle trofæ-foto!
 
gedde 100+ hecht pike Vestjylland pigshad Westcoast Sportfishing
Simpelthen bare pragtfuld! 101 cm og 7300 gram vestjysk natur af den fineste slags! Pausefiskerens 2. længste fisk - nogensinde! 
 
gedde hecht pike 100+ pigshad spinnefiskeri jolle Westcoast Sportfishing
Lidt forelsket kan man vel altid blive ...
 
gedde pike hecht 100+ catch and release pigshad Westcoast Sportfishing
Med lidt kærlig starthjælp blev Mutter Esox hurtig klar igen. Mon hun er parat til en lille fræk date igen til efteråret?
 
gedde grej strike pro pigshad cwc catch with care Westcoast Sportfishing
Pulsen kom ned igen - men smilene fortsatte deres store bue i ansigterne på både Pausefisker og den gæve guide! Mon ikke vi kunne nå at finde flere skarptande ved hjælp af gummigrise, Miuras Mouse eller Buster Jerks? Det er ingen hemmelighed, at guiden er meget glad for de svenske agn fra Strike Pro/CWC.
 
Aktiviteten under vandet var dog ikke voldsom og efter afpatruljereing af nogle overraskende fredfyldte pladser, satte skipper Martin jollen i bevægelse tilbage mod parkeringspladsen
 
Westcoast Sportfishing gedde hecht pike buster jerk cwc strike pro
Martin forsøgte sig med at dørge sin Buster Jerk i den nye total-yndlingsfarve "Sunfish" efter jollen. Pludselig blev den angrebet - og den forsvandt i en voldsom bølge! Var det en ny metersfisk? Næh, den holdt ikke helt - men Pausefiskeren kunne efter en kort, heftig fight nette Martins yderligt krogede gedde. 85 velkonditionerede vestjyske centimeter. Et fint punktum på en kort, begivenhedsrig fyraftenstur.
 
pizza hecht pike sort guld Carlsberg Westcoast Sportfishing gedde
Tilbage ved udgangspunktet skulle vi da lige huske at fejre de fine fangster med den nu ganske vindafkølede pizza - men balanceret korrekt med en kølig Sort Guld blev det stadig et lille festmåltid!
 
Westcoast Sportfishing gedde fiskeri Hecht pike angeln fishing Vestjylland
Thumbs up! Pausefiskeren sender igen en storskællet taksigelse til Martin for en mindeværdig aften i Western Wetlands!
 
cwc strike pro catch with care pigshad instagram gedde hecht pike Westcoast Sportfishing
NB: Og vel også en slags tak for at blive kastet ind i den verdensomspændende markedsføring af de pragtfulde gummigrise på de sociale medier!
 
Følg også Martin og Westcoast Sportfishing på Instagram, Facebook og på hjemmesiden www.westcoast-sportfishing.dk
 
Supplerende fotos © Martin Ivan Rasmussen, Westcoast Sportfishing
 
westcoast Sportfishing
 
 
prop flåd fiskeri Vestjylland pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk