På tur med Pausefiskeren - 06.07.2018: Vonåen

Pausefiskeren aka "Fyraftensfiskeren"? Endnu en gang frister en kort session efter kanalens sortstribede banditter inden aftensmaden kalder ham hjem!
 
 vonåen
Urban Fishing In Western Wetlands - Turistspottet ved omfartsvejen er en herlig kontrast til "Det vilde Vestjylland". 
 
Fiskeriet starter meget sløvt - ingen reaktion på det ellers ganske sikre Ned-rig med TRD Hogz. Reserven skiftes ind - Daiwa UL-dropshot-stangen - som Pausefiskeren stadig har allerstørste forventninger til (til trods for 3-4 resultatløse forsøg). Først rystes gummidyret DROP9'eren rundt langs broens betonkanter - og får lov at danse midt ude i strømmen. Stadig intet livstegn i dybet!
 
aborre
Så skiftes der taktik: Pausefiskeri med rigtige levende orm på drop-shot-krogen! Men pausefiskeriet når ikke at blive en realitet: I løbet af de næste 7-8 udkast med drev ind under broen er der kontakt til fisk - og endeligt kroges de første striber på den lækre stang! Ikke åens største aborrer ... men fantastiske stød giver de alligevel i den følsomme klinge!!!
 
aborre
Hurtigt tømmes de sidste orm af bøtten - men erfaringen med de små levende orm giver selvfølgelig anledning til skællet reflektion over, hvad der så kan lokke de rødfinnede røvere! Down-size! En Swamp Mover fra Reins halveres - og bagstykket sættes på drop-shot-krogen. BAM! Huggene fortsætter - og UL-stangens spids får lov til at vippe igen! Det der drop-shot-fiskeri er jo lige så fornøjeligt, som forventet!
 
aborre
Dagens sidste sæt striber på land er også dagens største - lige under de 25 cm - ikke en voldsom udfordring - men en mere end tilfredsstillende fight på det nye grej. Pausefiskeren er inspireret til mere drop-shot-fiskeri!
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk