På tur med Pausefiskeren - 24.09.2019: Hover Å

"Western Wetlands Fishing Experience" mangler stadig en pålidelig, effektiv og kundevenlig guide! Pausefiskeren slæber endnu en gang en grøn fisker gennem naturens finurligheder uden at levere varen! 
 
hover å bækørrred fiskeri vestjylland
En herlig aftentur til Hover Å nedstrøms Hover Kirke. Ryan ville gerne prøve at kroge en vestjysk fedtfinne - alt fra paletten med bækørred, stalling, havørred, regnbueørred og laks! Pausefiskeren udpeger et par gange ringende fisk til gæsten ved åen - uden succes.
 
Men hvad med "guiden" selv? Efter en lille times fiskeri sniger Pausefiskeren sig pænt foran gæsten. Et lille svirp med UL-stangen og det lette flåd lander i starten af det næste sving. Den friske orm driver 5-6 meter rundt i ydersiden af svinget tæt på bredden - uden at blive forstyrret i sin bane. Pausefiskeren spinner rigget hurtigt tilbage hen over den lavvandede del af åsvingets inderside. Pludselig rejser en bule sig bag flåddet - og hugger efter det! Med det samme stoppes indspinningen og ormen får lov til at dale ned af sandbanken. Og HUG! Den aggressive fisk tager agnen.
 
bækørred hover å vestjylland fiskeri
Vidunderlig Salmo trutta fario "pænt over" 30 cm leverer en god fight på det lette grej - og får kort lov til at posere i fangstnettet.
 
bækørred vestjylland fiskeri hover å
Tak for oplevelsen! Bækørreden sendes ud i den kølige strøm igen, så den kan hjælpe med at bevare bestanden i løbet af vinterens gydninger.
 
hover å bækørred fiskeri vestjylland
Hover Å Sundown! Min vestjyske perle hilser godnat - uden at udlevere flere af sine prægtige skabninger til fotografering. Hverken til gæsten eller guiden!
 
 
prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk