Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2021 / 25.09.2021 - Kærshovedgård Put And Take

På tur med Pausefiskeren - 25.09.2021: Kærshovedgård Put And Take

Tjek-Li'-Æ-Orm Cup 2021 - den 26. dyst om retten til at kalde sig Fiskekonge - rykkede ind i det midterste af Midtjylland. Mon der var andet end ulve, der ville bide derude på heden?
 
fiskesø rom jamaica
I håndbogen for "Team Kylling Pro Anglers Association" står der nævnt, at man altid bør medbringe en flaske rom - i tilfælde af ulve-, hugorme eller regnbueørredbid! Flueben sat på Pausefiskerens pakkeliste!
 
Flinkfiskeren Carsten ørredfiskeri
Efter den obligatoriske afslappede opstart på Cup'en (propfiskeri med plads til velkomstskål og de første røverhisorier!) skulle fiskesøens opreklamerede tykke ørreder udfordres med diverse isenkram kastet i vifteformation ud fra Fiskekongernes lejr. Pludselig blev der liv for enden af Flinkfiskerens line ... en voldsom ørred brød overfladen i en skummende bølge! I håbefulde 30-40 sekunder fightede han den stærke fisk, og så ... snydt! Ørreden forsvandt sporløst ud i søen - kun efterladende sig 10-12 meter orange fiskesnøre! Fisken havde cruiset rundt med en anden fiskers knækkede snøre efter sig, da Flinkfiskeren havde fået sin spinner viklet ind i den! Som han nu altså kunne filtre ud af sin egen! Ørreden var blevet befriet! En sand dyreven, ham Flinkfiskeren! Flink ind til (fiske)benet!
 
idyl ved fiskesøen kærshovedgård
Derefter skete der i længe absolut intet i det dejlige efterårsvejr! Fynboen og Turisten blev hængende ved forsyningsdepotet og drøftede systematisk indvirkningen af bl.a. vandets pH-værdi og månens tiltrækningskraft på fedtfinnernes bidelyst ... 
 
aborre Pausefiskeren vinderfisk
Pausefiskeren derimod valgte at fortsætte de seneste års lettere opgivende taktik ved de ørredløse Tjek-Li'-Æ-Orm Cups - med snigende ormefiskeri tæt på bredden - for "der trækker ørrederne jo rundt" (eller rettere: Der kan man vel overliste en bette aborre, så man kan tiltuske sig titlen!). Og efter flere forgæves tilslag på et dansende flåd - så smilede Pausefiskeren stort ...
 
aborre striber røver ormefiskeri
16 centimeter bidsk rovfisk sendte Pausefiskeren ind på en foreløbig 1. plads!
 
corona pils rom hygge put and take
Fynboen sad efter denne ugudelige indvejning af en småfisk et øjeblik som hovedarrangør og overvejede, om han skulle trække Corona-kortet og annulere den selskabelige konkurrence grundet smittefare...
 
Almindeligvis fiskes der blot 3 timer i den klassiske Fiske-kongedyst - men heldigvis havde Broderskabet i år valgt at forlænge konkurrencen med en time: Det resulterede nemlig i en lykkelig slutning ...
 
regnbueørred mepps spinner kærshovedgård vinderfisk
45 minutter inde i overtiden - efter mere end en times fiskeri med diverse moderne Put & Take-endegrej inkluderende micro-spoons og gummidyr - lod Pausefiskeren sin skællede intuition råde - og bandt den gode klassiske Mepps Aglia Decoree med røde prikker på linen. Første kast i en skummel lavvandet bugt, 2-3 omdrejninger på håndtaget ... BINGO! En fin regnbueørred tog størrelse 2-spinneren hårdt og kontant! Tilslag og en skummende vending i overfladen! Fynboen blev kaldt til - og han nettede efter en håndfuld tilpas kraftfulde udløb den veltrimmede fisk. Lækker fight på UL-stangen! 56 cm og 1800 g. Pragtfuld!
 
gruppefoto traditionelt fiskekonge tjek li æ orm cup 2021
Fiskekonge-broderskabet i en klassik 3-1-opstilluing til det traditionelle gruppefoto efter indvejning. Pausefiskeren blev helt officielt og med fedtfinne-status udnævnt til den 24. Fiskekonge!
 
kåring vinder fiskekonge kylling vandrepokal
Og dette blev festligt gentaget under aftenes Galla - hvor der ud over pragtfuld forplejning også blev overrakt hele det fjerklædte arsenal af prisværdigheder til især Pausefiskeren. Det er faktisk 11. gang ud af 26 forsøg, at han har tilkæmpet sig æren og retten til at blive tituleret FISKEKONGE!
 
 
prop flåd pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk