Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2022 / 26.11.2022 - Ringkøbing Fjord

På tur med Pausefiskeren - 26.11.2022: Ringkøbing Fjord featuring FiskeFoto.dk

Endeligt! Efter flere forgæves tilløb til et predator-togt i Western Wetlands i Fjordtroldens alujolle stod alle stjerner pludseligt rigtigt! Der skulle afsøges nye jagtmarker - og der var både striber og stortandede madammer på ønskelisten!
 
Ringkøbing Fjord Bork Havn
En pragtfuld morgen i Western Wetlands! Bork Havn var aftalt som mødested for de 3 gæve stangsvingere, for der var nogle spændende spots indenfor hyggelig sejlafstend, der skulle undersøges ...
 
Bork Havn slæbested bom
... men! Et trælst stykke aluminium stod mellem Fjordtroldens trailer m. jolle og det storslåede eventyr! Elektronikken drillede - både på standeren ved bommen og ved automaten ved havnefogedens kontor. Efter et par forgæves opringninger til havnefogeden og et par morgenfriske rundstykker måtte der findes en alternativ start på sejladsen!
 
Skaven Havn slæbested
Hul igennem! Efter en tur over den gamle spritter-rute til Skaven Havn lysnede det igen! Klargøring til fight med fjordens hidsige striber ... og en enkelt brakvandsgedde?
 
Minn Kota predatorjolle Raymarine Ringkøbing FjordLige udenfor havnen blev påhængsmototren slukket og Martin lod os glide næsten lydløst langs kanten af sejlrenden ved hjælp af Minn Kota'en. Den lavvandede fjord har sine skrænter og huller - men mon der var fisk på pladserne?
 
Kasper FiskeFoto.dk calling Elvis?
En time forsvandt - og én til! Hverken orm, jig, ned-rig eller dropshot skabte kontakt til livet i det brakke vand. Så det var ikke fiskene, der ringede ...
 
Shimano Stella Savage Gear 4play
Up-sizing kunne måske lokke en skarptand til hug? Men selv ikke et bling-bling hjul som Martins Stella med den seriøse geddeklassiker Savage Gear 4play for enden af linen skabte røre i det vestjyske.
 
Driverliv på predatorjollen
Efter næsten 5 timer uden det mindste livstegn blev den almindelige hyggelige stemning heeeeeeelt afslappet! Tid til at drive hjemad - og satse på et skællet eventyr til næste sæson? 
 
Tak for hyggeligt selskab, der blev vist fanget en del røverhistorier - og Martin, tak for sejlads! Dejligt at det endeligt kunne lykkes med et tøffende togt på bølgen brun! 
 
flåd prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk