Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2019 / 22.09.2019 - Ringkøbing Fjord

På tur med Pausefiskeren - 22.09.2019: Ringkøbing Fjord

En søndag eftermiddag med vestjysk Fin(n)fulness i pragtfuld vejr - hvad kan man ønske sig mere af en sensommeren på fjorden? Åh, jo! Nogle ordentlige stribede aborrer ... men der er jo altid risiko for en slange i paradis!
 
ringkøbing fjord aborrefiskeri slange hugorm
Selv om Pausefiskeren allerede efter 3-4 minutter i High Rider'en fandt sig selv i dyb koncentration med fuld fokus på stangspidsens vibreren - så var der alligevel noget ude i øjenkrogen, der forstyrrede. EN HUGORM kom svømmende midt imellem de to striber af rørskov! Flugt eller fotografi? Det blev til begge dele - for mens fotografen gled op på siden af slangen for at få et hurtigt skud, så drejede den svømmende hugorm lige pludselig rundt og var tæt på at lande på den ene af svømmefødderne! Flyderingen var derefter tæt på at plane ...
 
ringkøbing fjord aborrefiskeri nymindegab vestjylland
Men det var så også action nok for de næste 2 timer ... intet reagerede på dropshot-rigget gummidyr eller jig. Heller ikke heeeeelt nede i bunden af fjorden! Men vejret - det var stadigt vidunderligt!
 
aborre fiskeri ringkøbing fjord vestjylland
Afslappet - men også lidt opgivende - finnede badedyret tilbage mod slæbestedet. DROP9 fra High 5 Lures i farven Headlight blev monteret på dropshot-stangen og listede sig langs kanten op mod rørskoven. Først et lille stød i stangspidsen - og så intet. Et omdrejning på hjulet - og BAM! Endeligt! En gylden Perca fluviatillis lige under de 30 cm havde inhaleret gummidyret og annulerede en nul-bon! Perfekt!
 
aborre fiskeri ringkøbing fjord vestjylland
Var der så en voldsom bid-periode på vej her på vej mod solnedgangen? Ah, ikke helt. Aborre nr. 2 blev det dog til inden slæbestedet blev ramt - sikken en dejlig stribet fætter!
 
solnedgang aborre fiskeri ringkøbing fjord vestjylland
Romantik og mindfulness - Ringkøbing Fjord fra sin allerbedste side! Pausefiskeren ånder taknemmeligt ud og sætter sig - nej, ikke i Lotus-stilling, men ind i Verso'en (Og det er nogle gange næsten det samme!).
 
 
prop pausefisk
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk