Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren / På tur med Pausefiskeren 2018 / 30.09.2018 - Hestehviskerens Sø

På tur med Pausefiskeren - 30.09.2018: Hestehviskerens Sø featuring FiskeFoto.dk

Efterårsklargøring af haven ... eller en velfortjent skællet ekspedition til Eastern Highlands? Nogle valg er bare for nemme!
 
Efter tilpas "pres" kunne Kasper fra FiskeFoto.dk lokkes med ud på hans hjemmebane i det østjyske - og han ville gerne afsløre et par nye vande! Lækkert! Første stop denne søndag i bedste kirketid - karper!
 
søen
Andægtig stilhed ved bredden af den lille idylliske sø i det bakkede østjyske landskab. Det private vand har tidligere leveret fine oplevelser med både karper og enkelte regnbueørreder i god trivsel til Kasper - mon vi også blev velsignet af dem i dag?
 
hesten
Mens fiskeriet er ganske sløvt (blot små aborrer fristes af vores agn) bliver Kasper optaget af sin nye veninde. Ud over at den passer i højde til et hurtigt ridt ud over prærien, så har han sit hyr med at holde den fra dåsemajs og toast ... pruh!
 
aborren
Mon de klovbærende beboere på brinken også virker skræmmende på junior-aborrerne? Den ser da nærmest bleg og bekymret ud?
 
frokosten
Efterårets kølige regn trækker ind mellem træer og bakker - så hvordan undgår man at kaffen bliver for tynd? Foccacia! Kort efter angribes Pausefiskerens flåd af en hidsig ørred ... flåddet og ikke ormen! Men karperne, hvor var de?
 
hestehviskeren
Hestehviskeren slår til igen! Pausefiskeren har rømmet pladsen i endnu en tur rundt om søen for at spejde efter karper, så Kasper må få mulerne, fluerne og duften for sig selv! Med så megen kærlighed er det vist tid til at skifte fiskevand!
 
 
Supplerende fotos © FiskeFoto.dk
 
prop
Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk