Tekst & foto © Pausefiskeren.dk
- hvor ikke andet er nævnt!

Lystfiskerklubben Bundbid

Lystfiskerklubben Bundbid er en ca. 40 mand (M/K) "stor" lystfiskerklub, der mere kendes for sine kaffedrikkende og røverhistoriefortællende medlemmer end for rekordfangster og spalteplads i de kulørte fiskeblade!

Humor, hygge & godt kammeratskab er i centrum - og så fanges der da også ind imellem en fin fisk! Vi har faktisk forsøgt, så godt vi kan, siden 1994! På klubmesterskabsturene - og når medlemmerne ellers kaster snørerne ud i fællesskab - er vi godt rundt om alle typer fiskeri: Å, sø, P&T, kyst & hav. Vi vil gerne det hele!

De lystfiskermæssige omdrejningspunkter er et klubmesterskab over 9-10 årlige afdelinger og kampen om "All Star Tavlen" - en konkurrence om flest af de største i årets løb! Pausefiskeren.dk Junior Cup dyrkes for klubbens yngste (til og med det fyldte 16. år - når der er nok af dem!) og der køres også en konkurrence for klubbens kvindelige medlemmer: Damepokalen.

Derudover afholdes der årligt en rigtig hyggelig familietur (sommer) og i december holdes der festlig sæsonafslutning med julebanko, overrækkelse af æresbevisninger og spisning.

Klubben er egentlig hjemmehørende i Esbjerg, men medlemmerne er geografisk spredt ud over et stort område af af Syd- & Vestjylland!

Der er klubaften den sidste mandag i måneden - hen over sommeren 2018 foregår det ved Nebel Fiskesø (Først et par timers fiskeri - herefter kaffe/planlægning/røverhistorier!).  

bundbid - retro

Store oplevelser med små fisk? Pausefiskeren.dk